Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Babaarcú, a koromnál fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babaarcú, a koromnál fiatalabb kinéző lányként a férfiak mennyire vehetnek komolyan? 23/L

Figyelt kérdés
Nem a koromnak megfelelőnek nézek ki, a nálam korban fiatalabbak idősebbnek néznek ki. A környezetem azt mondja, hogy érett gondolkodású vagyok, meg okos, értelmes, de a kinézetem kislányos hatást kelt. Még nem volt párkapcsolatom, így fogalmam sincs, hogy milyen férfiaknak tetszhetek. Ami a belsőmet illeti nagyon visszahúzódó vagyok.
2021. márc. 17. 19:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

7.

Akkor is, ha ez a kezdeményező nem éppen egy matyóhímzés, nem a "Tesitanárok kedvence" díj egymilliószoros nyertese vagy éppen olyan akit a többség kiutált?

2021. márc. 17. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Nyilván a kérdező átlagostól jobb külsejű pasikra gondol. Amikor este kivered, te sem csúnya lányokról ábrándozol.

Ha nem edzettél sosem, ideje elkezdeni. Akárhány éves is vagy, lehet kezdeni sportolni és csajok is meg fognak közben jönni.

2021. márc. 17. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tőlem még most nyáron is elkérték a személyim, amikor egy üveg bort vettem. Három hét múlva leszek 28 :) A férjemmel 21 évesen találkoztam, akkor is mindenki 16-17 évesnek nézett, azóta nem nagyon öregedtem ránézésre (ezek szerint). Tekintve, hogy a férjemnek egyből komolyak voltak a szándékai, én úgy gondolom, hogy ez nem azon múlik, hogy ki mennyire tűnik fiatalabbnak a korához képest. Az, hogy valaki mennyire vesz komolyan, az első sorban magától a pasitól függ (hogy ő maga mennyire kalandor vagy éppen megállapodni vágyó típus), és hát nyilván a személyiségedtől, hogy mennyire vagy te magad komolyan vehető. A külső csak mellékes, ha egyébként érett vagy és normális, felnőtt emberként viselkedsz, akkor úgy is fognak kezelni.
2021. márc. 17. 20:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A babaarcot lehet testtartással, és felnőttesebb öltözködéssel ellensúlyozni. És ha érdeklődéssel "odafordulsz" a környezeted felé és a körülötted lévő emberek előtt nem sütöd le a szemed, hanem ellenkezlőleg, a szemükbe nézel (főleg azoknak a pasiknak, akik tetszenek neked), nagyobb eséllyel fognak veled szóbaállni.
2021. márc. 17. 20:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Tanuld meg csak a szemedet sminkkel kiemelni és már picit idősebbnek fogsz kinézni, ugyanakkor az a veszély sem fenyeget, hogy fel sem ismernek smink nélkül.
2021. márc. 17. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
A baba arcot nem kell ellensúlyozni semmivel, az élet adta természetes szépség jele.
2021. márc. 17. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Én ugyan ebben a cipőben járok, bár nem vagyok annyira visszahúzódó. Rám a jóval idősebb férfiak (konkrétan az apáim lehetnének) hajtanak rám mostanában valamiért. :(
2021. márc. 18. 03:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a legnagyobb gond hogy vissza húzódó vagy!

F

2021. márc. 18. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!