Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha valaki fiatalabbnak néz ki a korához kepest akkor semmi esélye?
Sziasztok!
22 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Ezt lehet köszönhető annak is hogy 3-4 évvel fiatalabbnak nézek ki mint ahány éves vagyok, tehát ilyen baba arcom van. Nem hinném hogy csúnya lennék, inkább átlagos. De ha szeretnétek tudok képet küldeni privátban. A válaszokat előre is köszönöm:)
Az még akkor is 18-19 éves kinézet.
Nekem a pasisabb srácok tetszenek, akin làtszik hogy férfi, felnôtt, de K-pop rajongókkal tele a világ, ők pedig 13 évesnek néznek ki. szóval hajrá!
l23
Semmi köze ahhoz hogy hány évesnek nézel ki, gondolod a 18 éves srácok nem d'gnak? Fejben legyél 22 éves.
Próbáld ki, hogy próbálkozol :) a lányok maguktól nem fognak lerohanni, neked kell kezdeményezni, ne a sültgalambot várd. Próbálkozás = kultúrált, normális kommunikáció, a másik megismerése és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!