Miért néz mindenki sokkal fiatalabbnak a tényleges koromnál?
Nemsokára 18 leszek. Amikor ezt elmondom az embereknek, teljesen ledöbbennek és közlik, hogy ne haragudjak de nem tűnök többnek 12-14 évesnél. Ez nem csak egyszeri eset, tízből kilenc ember kislánynak néz. No de, akárhogy is töröm a fejem, nem tudok rájönni miért.
Nem vagyok magas, de túl alacsony sem, 165 cm. Nagyon vékony vagyok, ezért nincsenek nagy melleim, de nem vagyok lapos, se elöl, se hátul. Az arcom se gyerekesen kerek, bár az állam pici és magas a homlokom. Nem szoktam erősen sminkelni magam, ennyire számítana? Nem hiszem, hiszen rengeteg felnőtt nő sem sminkel, mégse nézik őket fiatalabbnak. De akkor mi lehet az oka? Van valami ötletetek? Elég kellemetlen érzés, amikor velem egykorúak lekislányoznak és nem vesznek komolyan.
Jól van,akkor megmondom öszintén gyerekes vagy! Mármint testileg.
Biztos nagyon vékony vagy.Hány kg?
Gyerekes, fejlődésben visszamaradott? Egyre jobb :D Javaslom a teljes kérdés elolvasását, írtam, hogy teljesen "fejlett" vagyok a koromhoz képest. Nyilván örülni fogok később, de ez jelen pillanatban nem tud vigasztalni.
Azt azért jó látni, hogy másnak is van ilyen problémája. A sötét haj jó ötlet, bár nem szeretnék megválni a (szintén) szőke színtől.
31 vagyok, mai napig személyit kérnek, ha piát veszek. Pedig soha nem voltam vékony, mindig duci és kövér közt ingadoztam, nagy mellekkel. És natúr sminket hordok.
Szerintem ennek az archoz sokkal több köze van, mint a testalkathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!