Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem szeretik a fiatalabbnak kinéző, babaarcú lányokat?
Ha tényleg ilyen vagy, akkor valóban nem értem miért nem próbálkoztak nálad még. Én csúnya vagyok, de azért páran nálam próbálkoztak már.
De azért az a szerény jelző nem igazán illik rád, így írásod alapján - hagyjuk meg.
Mennyi fiú van a csoportodban, mennyi fiú van a munkahelyeden.
Ez olyan, hogy én elég nehezen ismerkednék nőkkel a szakomon, ha 95%-ban az ellenkező nem jár velem egy szakra. Melóhely ugyan ez.
Kérdés, hogy mennyire vagy belefeletkezve a mobilodba, mennyire sietősen sétálsz utcán mert sok nő alapból utcán elhajt ha utcán próbálkoznak.
Illetve, talán a legszemetebb kérdés, de őszinte.
Milyen az alakod, és milyennek látod magad? Ha szét vagy folyva akkor úgy nyilván kisebb embernek tetszel, mint arányosan, vagy kinézeted úgy alapból milyen. Ezeket mind csak te tudod.
Szerintem nem az arcod az oka, hogy nem kezdeményeznek, kérlek ne vedd sértésnek!
A babaarc,fiatalos külső a férfiak javànak bejön.
A saját koromnál sokkal fiatalabbnak tűnő, babaarcú lányként nem tapasztalok ilyen problémát.
Szóval szerintem nem ez az oka a sikertelenségednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!