Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a barátnőmnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
A barátnőm párja beavatott a legféltettebb titkába miszerint férfi létére szeret női harisnyákat viselni illetve magassarkúkat hordani. Ezt a titkát csakis én tudom a barátnőm semmit nem tudd a dologról. Én a fiút nem nézem le és nem is áll szándékomba elmondani a barátnőmnek viszont mégis gyötör a bűntudat,hogy mi lesz ha ez kiderül és a barátnőm megtudja,hogy én végig tudtam róla és megfog haragudni,hogy nem mondtam el. Nem akarom egyikőjüket sem megbántani viszont azt sem tudom,hogy elmondjam vagy nem? Szerintetek?
2021. márc. 9. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
A legtöbb NORMÁLIS nő nem akarna együtt lenni egy latens meleg harisnyás magassarkú cipős pasival. Hiába pontoztatok le akkor is így van. Attól hogy itt kvázi természetes minden ilyen aberrált deviancia még nem lesz normális.
2021. márc. 9. 09:52
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Na igy mondjatok el titkokat..
2021. márc. 9. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

A hibbant válaszolón kívül senki sem ítélte el a srácot a fétise miatt. Azért lett elítélve, mert nem a barátnőjével, hanem annak egy barátjával osztja meg a szexuális tiktait! Akármilyen ember is, akármire gerjed, ez nagyon gerinctelen húzás a párjával szemben és igen, a hatással leszt úgy értettem, hogy még jó, hisz a csaj reagálni fog valamit. Vagy bekerül az életükbe a harisnyás szex meg egyéb dolgok, vagy szakít a sráccal, mert ő nem tud így vele lenni. Ez a normális, hogy hatással van valakinek dolgai a párjára, ugyanis AZÉRT VANNAK EGYÜTT,mert hatással vannak egymásra..

A srác növesszen gerincet és mondja el a párjának mire gerjed, ne másokat, pláne ne a párja egy bizalmasát traktálja az ő szexuális dolgaival. Ha óriás mellekre gerjedne(ami szokványos), akkor sem normális, hogy párja helyett annak egy barátnőjével dumálja meg és kér titoktartást rá. Egyszerűen a párja barátnője nem az az ember, akivel szexuális titkai lehetnek, amikről a párja nem tud. Ez GERINCTELENSÉG!

Képzeljétek már el, hogyha az egész fordított nemekkel lenne, hogy egy pasi haverjának elmondja a pasi barátnője, hogy imád felül lenni az ágyban, de a párjának, a pasinak nem meri elmondani, csak a barátjának beszél a szexuális dolgairól..

Itt olyan bizalomvesztés van, kompromitálás van, hogy elmondani nem lehet, ilyen alakokat ki kell kerülni, és kérdező, a helyzettől is nagyon el kell zárkózni, ha meg akarod őrizni a barátságodat a barátnőddel! Most mondd meg a srácnak, hogy vagy bevallja(támogatva), vagy elmondod te, mert ha neki nem is, neked fontos a barátnőd(már ha az)!

Egyébként én nő létemre szívesen játszanék néha "férfit", megdugva egy szégyenlős harisnyás srácot, szóval ezért a legkevésbé sem ítélem el. Azért már inkább, hogy így betesz mindenkinek a szexuális titkaival.

2021. márc. 9. 11:09
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Én a helyedben előbb megtanulnék helyesen írni, hogy komolyan vegyenek de te tudod.
2021. márc. 9. 11:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!