Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek vagy inkább ne?
Én a helyedben megmondanám a srácnak, hogy mondja el a barátnőjének, vagy te mondod el.
Mivel harisnyát és magassarkút nyilván nem kényelemből, hanem szexuális céllal hord, és erről beszámolt neked, én úgy venném, hogy kikezdett veled, hisz senki sem beszél a titkos szexuális fantáziájáról névvel annak, akivel nem akar dugni.
Nagyon kiakadnék, ha nem tudnám a barátomról, de egy idegen csajnak, az én barátnőmnek meg beszélve róla.
Ilyesmibe nem szabad belemenni, mondd a srácnak, hogy tisztázza, vagy te fogod. Ne hagyd magad ilyen hülye helyzetekbe belerángatni. Amúgy ez nem is durva annyira, szóval biztosítsd a srácot, hogy a barátnőd meg fogja érteni!
Ha ilyen helyzetbe hozta a srác, jobb is, hogy elveszíti. Aki fontos a másiknak, az nem állítja választás elé.
A barátnőjével szorosabbnak kell lennie a kapcsolatának, mint a barátnője pasijával, ez egyáltalán nem oké, hacsak a srác ki nem kezd a csajjal! Ha meg kikezd, miközben a barátnőjével jár, gerinctelen!
“vagy hatással lesz a kapcsolatukra”
Még jó, hogy két ember élete, érzései hatással lesznek a kapcsolatukra. Ilyen vágyakkal igenis az egész párkapcsolatára normális hogy hatással lesz! Mintha titkolná, hogy meleg, vagy gyereke van vagy bármi..
Ez nagy dolog, és nagyon szánalmas, hogy a barátnője nem tud róla.
Főpróba? Akkor meg lekezelő, hogy nem idegennek mondta el, ilyen helyzetbe hozni a kérdezőt..
Ez nem volt rendben és a kérdezőnek mint barátnőnek ebből ki kell maradnia, vissza kell utasítania ezt a titoktartási akármit, ezt pedig gerincesen csak nyíltan teheti meg, ha megmondja a srácnak hogy valljon színt. Már az elején meg kellett volna mondania..
#8 úgy értettem, hogy a kérdezővel való kapcsolatára nincs jelentős hatással, így neki könnyebb volt elmondani
Nagyon könnyen törtök pálcát a srác fölött, de próbálkozzatok meg az empátiával. Ő nem kérte, hogy neki ez a fétise legyen, ezzel él és baromi nehéz lehet lavírozni, hogy kinek mikor és mit mondjon el. Senkinek sem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerüljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!