Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a barátnőmnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
A barátnőm párja beavatott a legféltettebb titkába miszerint férfi létére szeret női harisnyákat viselni illetve magassarkúkat hordani. Ezt a titkát csakis én tudom a barátnőm semmit nem tudd a dologról. Én a fiút nem nézem le és nem is áll szándékomba elmondani a barátnőmnek viszont mégis gyötör a bűntudat,hogy mi lesz ha ez kiderül és a barátnőm megtudja,hogy én végig tudtam róla és megfog haragudni,hogy nem mondtam el. Nem akarom egyikőjüket sem megbántani viszont azt sem tudom,hogy elmondjam vagy nem? Szerintetek?
2021. márc. 9. 08:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
13%
Mond el, a sracot elveszited mint barat es max a csajt is
2021. márc. 9. 08:19
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Én a helyedben megmondanám a srácnak, hogy mondja el a barátnőjének, vagy te mondod el.

Mivel harisnyát és magassarkút nyilván nem kényelemből, hanem szexuális céllal hord, és erről beszámolt neked, én úgy venném, hogy kikezdett veled, hisz senki sem beszél a titkos szexuális fantáziájáról névvel annak, akivel nem akar dugni.

Nagyon kiakadnék, ha nem tudnám a barátomról, de egy idegen csajnak, az én barátnőmnek meg beszélve róla.

Ilyesmibe nem szabad belemenni, mondd a srácnak, hogy tisztázza, vagy te fogod. Ne hagyd magad ilyen hülye helyzetekbe belerángatni. Amúgy ez nem is durva annyira, szóval biztosítsd a srácot, hogy a barátnőd meg fogja érteni!

2021. márc. 9. 08:23
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Ha ilyen helyzetbe hozta a srác, jobb is, hogy elveszíti. Aki fontos a másiknak, az nem állítja választás elé.

A barátnőjével szorosabbnak kell lennie a kapcsolatának, mint a barátnője pasijával, ez egyáltalán nem oké, hacsak a srác ki nem kezd a csajjal! Ha meg kikezd, miközben a barátnőjével jár, gerinctelen!

2021. márc. 9. 08:26
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Titok..ilyen esetben miért merül fel a kérdés h kinek mondod el?
2021. márc. 9. 08:50
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Tehát veled őszintébb, mint a saját párjával. Mindketten jobban járnának, ha külön utakon folytatnák.
2021. márc. 9. 08:50
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem mondanám el. Nem tudom miért osztotta ezt meg veled, lehet hogy egyszerűen csak jó volt végre megosztani valakivel, akiben megbízik és nem tart attól hogy elítéli vagy hatással lesz a kapcsolatukra. Én nem játszanám el ezt a bizalmat. Még az is lehet, hogy te voltál a főpróba mielőtt a barátnőjének beszélne róla. Szóval szerintem tartsd a szád.
2021. márc. 9. 08:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami tv show? Vagy ki az az ostoba állat (a férfira gondolok) aki ilyet elmond egyáltalán a világon bárki másnak? Ez tényleg olyan titok, amit örökre magában kellett volna tartania.
2021. márc. 9. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
44%

“vagy hatással lesz a kapcsolatukra”

Még jó, hogy két ember élete, érzései hatással lesznek a kapcsolatukra. Ilyen vágyakkal igenis az egész párkapcsolatára normális hogy hatással lesz! Mintha titkolná, hogy meleg, vagy gyereke van vagy bármi..

Ez nagy dolog, és nagyon szánalmas, hogy a barátnője nem tud róla.

Főpróba? Akkor meg lekezelő, hogy nem idegennek mondta el, ilyen helyzetbe hozni a kérdezőt..

Ez nem volt rendben és a kérdezőnek mint barátnőnek ebből ki kell maradnia, vissza kell utasítania ezt a titoktartási akármit, ezt pedig gerincesen csak nyíltan teheti meg, ha megmondja a srácnak hogy valljon színt. Már az elején meg kellett volna mondania..

2021. márc. 9. 09:06
 9/14 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem meg mondd el. Joga van tudni milyen kretén aberrált kancsóval van együtt.
2021. márc. 9. 09:36
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

#8 úgy értettem, hogy a kérdezővel való kapcsolatára nincs jelentős hatással, így neki könnyebb volt elmondani

Nagyon könnyen törtök pálcát a srác fölött, de próbálkozzatok meg az empátiával. Ő nem kérte, hogy neki ez a fétise legyen, ezzel él és baromi nehéz lehet lavírozni, hogy kinek mikor és mit mondjon el. Senkinek sem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerüljön.

2021. márc. 9. 09:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!