Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri elmennem az osztálytalálkozóra, ha csak egy fiúval akarok lefeküdni?
Figyelt kérdés
Most lesz a négy éves gimis osztálytalálkozó, engem igazából senki sem érdekel csak egyetlen srác, akivel azóta is bánom, hogy nem feküdtem le. Korábban már beszéltünk erről, de sajnos az én hibámból meghiúsult a találkozás és megsértődött rám. Szerintetek megérné elmennem?2021. márc. 4. 23:20
11/17 anonim válasza:
Menj el. Addig szexelj,amig fiatal vagy,kesobb mar oregasszony korodban egy ugyanennyi idos fiukaval mar csak penzert fogsz tudni. :D
Potolj be mindent.
N
12/17 anonim válasza:
azta, latom jol osszefujta itt a szemetet a szel!
kerdezo, ne is figyelj oda ezekre a feusztralt incelekre, csak irigykednek, hogy nekunk noknek konnyen jut szex. szerintem menj el, hatha lesz alkalmad beszelgetni a sraccal, legrosszabb esetben is kibirod azt az egy-ket orat, ha a pasi nem is jon ossze, aztan le tudsz lepni.
vagy az nem opcio, h rairsz elotte, hogy o megy-e az osztalytalira? csak erdeklodoen.
13/17 anonim válasza:
Nekem nem a dugassal, hanem a 2021-es osztalytalalkozoval van gondom. Illegal bulika?
14/17 anonim válasza:
Én inkább a matek tanárral húzatnám meg magam.
15/17 anonim válasza:
Szerintem már az is kétes, hogy ott lesz, lehet annyira megsértődött, hogy el se megy ha megtudja, hogy leszel. Inkább privátban beszéljetek meg egy találkozót.
16/17 anonim válasza:
Szerintem menj el, ha ő nem lesz ott, akkor meg küldj neki üzit, hogy csak miatta utaztál 15 kmt és szeretnéd, hogy pótoljátok az elmaradt progit.
17/17 anonim válasza:
De hol van itt szó arról, hogy mindenki meg fogja dugni, vagy azt szeretné? Voltatok ti már valami osztálytalálkozón?
Az egy jó kérdés, hogy hol lehet ilyet tartani mostanában?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!