Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nők képtelenek büdösek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők képtelenek büdösek lenni, ez igaz?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy aki nagyon szép annak sem lábszaga, sem szájszaga, sem egyéb kellemetlen illata nincsen sosem?
2021. márc. 2. 10:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
49%
Ezek a legjobb sportcipok most tavaszra, nyarra. Azert vettem oket.
2021. ápr. 30. 21:39
 62/70 anonim ***** válasza:
100%
48-as,ha egy nő menstruál, alapból megváltozik a "szaga", akár ezerszer is kitörölheti magát bármilyen törlőkendővel (én is szoktam, és én ráadásul tampont használok, nem betétet). Ez egy természetes dolog és köszönöm, a nőgyógyászom szerint sincs velem semmi gond. Bár a párom azt mondja, nem érzi, én érzem magamon. Szerintem neked még az életedben nem volt nőd.
2021. máj. 1. 00:51
 63/70 anonim ***** válasza:
A kerdezo egy bitang nagy troll.
2021. máj. 1. 07:25
 64/70 anonim ***** válasza:
100%
Vannak gyonyoru instanők, akik azzal is penzt keresnek, h a tobb oran keresztul atizzadt zoknijukat eladjak labfetisiszta pasiknak, akik ezert fizetnek. Es bizony, ok mondták h van labszaguk.
2021. máj. 1. 07:33
 65/70 anonim ***** válasza:
100%

Ez úgy feltud húzni!

Anno exem mindig azzal szekált, hogy a nők nem tudnak nagydolgozni, és erről ne is beszéljünk.

Ez odáig fajult, hogy féltem elmenni nálunk wc-re, nehogy büdöset érezzen utánam.

2021. máj. 13. 11:48
 66/70 A kérdező kommentje:
A székletnek nyilván van szaga, de az nem a nő szaga, henem az anyagé. A nő viszont nem büdös sosem.
2021. máj. 13. 14:43
 67/70 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, inkább azt mondom, hogy ha van kémia akkor sokszor a pasi nem érzi büdösnek a nőt.

Van olyan ismerősöm, aki betegség miatt büdös, és nő, nem tehet róla, mert tényleg betegség miatt, de nagyon az. Szájszag, minden. És a pasija imádja, szereti, és vonzódik hozzá. Gondolom ez a kémia miatt is lehet nagyrészt.

Én az exemet, bár ő pasi, sosem éreztem büdösnek. Éreztem izzadtnak, de nem éreztem büdösnek.

2021. máj. 13. 15:53
 68/70 anonim ***** válasza:

A nő viszont nem büdös sosem

Szagold meg a puncijat ha elmehy dolgozni 8 ra es este 10 re er haza. 99.99% h lesz szaga

2021. máj. 13. 19:25
 69/70 anonim ***** válasza:
Én meg randa vagyok és Coccolino macit kakálok meg Gucci parfümöt pisilek. Na bumm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2021. máj. 13. 20:34
 70/70 anonim ***** válasza:
Jól vagy?
2021. máj. 14. 09:33
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!