Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nők képtelenek büdösek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők képtelenek büdösek lenni, ez igaz?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy aki nagyon szép annak sem lábszaga, sem szájszaga, sem egyéb kellemetlen illata nincsen sosem?
2021. márc. 2. 10:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
77%

Mintha konkrét példa nélkül nem lehetne elhinni, hogy vki ismer szép nőket... de tessék, pár példa:

- nem egy szép nő ismerősöm van... az ő leheletük is "fincsi", miután megesznek egy fokhagymás salátát vagy lángost

- női edzőteremben is baromi büdös izzadtságszag van, és nemcsak a rondákból jön (személyes tapasztalat)

- voltam már wc-zni szép nő után olyan helyen, ahova elfelejtettek légfrissítőt tenni... meglepő, de ugyanolyan sz.szag volt utána, mint más nők, férfiak után

2021. márc. 3. 09:04
 32/70 A kérdező kommentje:
Kizárt hogy pl. a tévés Kovács Dórának bármikor is büdös legyen a lába vagy a hónalja!
2021. márc. 3. 14:39
 33/70 anonim ***** válasza:
100%
32: ezt honnan veszed? Az álmaidból? Ismered?... ugye, hogy nem...
2021. márc. 3. 14:59
 34/70 anonim ***** válasza:
100%

De azt áruld már el, hogy miért gondolod így? Mire alapozod azt, hogy akár neki, akár bármelyik szupermodellnek vagy csak sima mezei szép nőnek ne lehetne büdös lába vagy hónalja?

Őszintén érdekel most már az alapja a gondolataidnak :D

#30 voltam

2021. márc. 3. 15:05
 35/70 anonim ***** válasza:
80%
Mér etetitek? Csak trollkodik csóri :D
2021. márc. 3. 15:14
 36/70 anonim ***** válasza:
75%

31-es a vécés példádról eszembe jutott, amikor egyszer egy szórakozóhelyen egy kifejezetten szép csak volt előttem a vécésorban, tényleg mint egy modell, úgy nézett ki, még nőként is mondtam magamnak, hogy ejha de állati szép nő, eregette a drága parfümös illatfelhőjét, aztán amikor bementem utána a vécébe konkrétan le volt sz*rva a deszka, nem volt lehúzva se, ott állt benne a termése a csajnak, hogy azt hittem behányok. Kérdeztem a sorból, hogy kinek van fertőtlenítő kendője, a mögöttem állónak volt, úgyhogy ketten hoztuk rendbe a klotyót miss tökély után, hogy mások is tudják használni.

Szóval ennyit a szép nőkről és az igényességről. 😅

Kérdező, te meg nem tudom miféle pszihózisban szenvedsz, de kezeltesd magad, és veszítsd el a szüzességed, minél hamarabb.

2021. márc. 3. 15:33
 37/70 A kérdező kommentje:
Jöttök itt a kakával, az mindenkinek büdös, nagy ügy.
2021. márc. 3. 16:13
 38/70 A kérdező kommentje:
#34 Mert rájuk nézek és egyszerűen összeegyeztethetetlen a büdös láb vagy hónalj velük. A büdös szag csúnya. Akik nem annyira szépek, azoknak nyilván lehetnek ilyen-olyen testszagaik, az teljesen természetes.
2021. márc. 3. 16:16
 39/70 anonim ***** válasza:
68%
Igen, ahogy a szája is büdös mindenkinek, miután szagos kaját eszik, és a hónalja is, miután leizzad (kiv. ha genetikailag nem izzad, mert van olyan is, de az nagyon nem azzal függ össze, hogy ki mennyire szép a médiaideál szerint... anyukám nem izzad, de nem is úgy nézett ki fiatalabb korában sem, mint az ilyen kérdezőfélék szerint tipikus jónő, hanem átlagos volt).
2021. márc. 3. 16:17
 40/70 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen hosszútávú, penetráns test- és szájszaga meg konkrétan az igénytelen embereknek van... nagyon igénytelenből meg az alapvetően természetesen szebb nőt sem fogja senki szépnek látni pont az igénytelensége miatt. De ugyanúgy, ápolt kategóriából a csúnyának sem lesz hosszú távon (úgy értem, pl. tóbb órán, napon keresztül és nagyon súlyosan) vallatós szaga.
2021. márc. 3. 16:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!