Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nők képtelenek büdösek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők képtelenek büdösek lenni, ez igaz?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy aki nagyon szép annak sem lábszaga, sem szájszaga, sem egyéb kellemetlen illata nincsen sosem?
2021. márc. 2. 10:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
89%

Edzés után minden nő büdös. Egy női öltözőben ugyanolyan büdös van, mint egy akármilyen öltözőben ahol izzadt emberek vannak. Nyáron is izzad mindenki, csak ugye használunk dezodort, ami a szagot elnyomja, megváltoztatja, de attól még az izzadság az izzadság. Egyébként meg hány éves vagy kérdező! Tíz?

A jövőbeni kellemetlenségek elkerülése végett tájékoztatlak, hogy a puncinak is van szaga, ami nem olyan, mint a rózsaillat. Majd ne lepődj meg.

2021. márc. 2. 12:59
 22/70 anonim ***** válasza:
90%
Fingani és szarni sem szoktak. Nem tudtad?
2021. márc. 2. 13:44
 23/70 A kérdező kommentje:

Hát ez kemény, hogy nem jártatok még igazán szép nővel, és semmi témába vágó tapasztalatotok nincs.

(Kiv. a sportolónős ember.)

2021. márc. 2. 13:51
 24/70 anonim ***** válasza:
100%
Erről eszembejutott egy történet. Szalagavatóra készültünk, minden héten több órás keringőpróbák. Egyik héten hiányoztam és a partnerem egy osztálytársammal táncolt akkor, szőke, magas, nagymellű, amolyan tipikus ügyeletes jócsaj. Na most következő héten a párom (csak a keringőn) halálravált arccal mesélte, hogy ő ilyen büdös emberrel még életében nem találkozott és kb fulladozott a próba alatt, nagyon örült, hogy visszajöttem :D szóval ennyit arról, hogy a csinos csajok nem büdösek. De, kvára azok tudnak lenni :D
2021. márc. 2. 14:19
 25/70 anonim ***** válasza:
87%
Engem szépnek mondanak, oda figyelek a hihiéniára is meg minden és elárulok vmit, én is szar szagút szarok, és nem vattacukor illatút fingok. Csak ezt igyekszem leplezni, úgy hogy más nenagyon érezze.
2021. márc. 2. 17:04
 26/70 anonim ***** válasza:
78%
Én elég szép vagyok, de azt nem kívánom, hogy a közelemben legyél, mikor elfingom magam. Illetve egy egész nap munka után a lábszagommal ölni lehetne, vagy vallatni :D
2021. márc. 2. 20:36
 27/70 anonim ***** válasza:
81%
Oké, akkor itt a példád: A nővérem egy 10/10-es gyönyörű nő, de reggelente fogmosás előtt olyan penetráns szájszaga tudott lenni, hogy a belem kifordult tőle. A cipői meg büdösebbek, mint az enyémek, tehát gondolom a lába is büdös, ha benne van. Ha levette a nap végén, akkor meg pláne. Még szerencse, hogy az előszobán ajtó volt, így el tudtam zárni a szagélményt. (Azért a múlt idő, mert már nem élünk a szülői házban)
2021. márc. 2. 21:56
 28/70 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 2021 van. A COVID második hulláma van.

Ne most reklámozd, hogy nem érzel szagokat...

2021. márc. 2. 22:35
 29/70 A kérdező kommentje:
#27, ez tök meglepő! :/
2021. márc. 3. 08:52
 30/70 anonim ***** válasza:
100%

#29 amúgy ezen mi a meglepő? Most félretéve azt, hogy szerintem trollkodsz, mégis miért lenne meglepő, hogy egy szép nő is lehet büdös? Ugyanúgy biológiai lény, ha fokhagymás pirítóst vacsorázik, akkor reggelre iszonyatos szaga lesz a szájának, ha egész nap harisnyában és zárt cipőben mászkál, bizony bepállott lábszaga lesz, nyáron a melegben ugyanúgy izzad, és ha nem dezodorozza magát húszpercenként, akkor azon igenis át fog ütni a testszaga valamelyest, mert van neki, mert szépségtől függetlenül van hormonháztartása, vannak izzadságmirigyei, vannak baktériumok a testén/testében, mint mindenki másnak, mert ugyanúgy ember, nem valami műanyag bábu, hiába szép.

Amúgy én szép nő vagyok, szóval első kézből tapasztalom az ilyesmit. Ha három napig sátoros túrára megyek, akkor hidd el, nekem sincs rózsaillatom, akármennyire is szeretném.

2021. márc. 3. 09:01
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!