Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők képtelenek büdösek lenni, ez igaz?
Edzés után minden nő büdös. Egy női öltözőben ugyanolyan büdös van, mint egy akármilyen öltözőben ahol izzadt emberek vannak. Nyáron is izzad mindenki, csak ugye használunk dezodort, ami a szagot elnyomja, megváltoztatja, de attól még az izzadság az izzadság. Egyébként meg hány éves vagy kérdező! Tíz?
A jövőbeni kellemetlenségek elkerülése végett tájékoztatlak, hogy a puncinak is van szaga, ami nem olyan, mint a rózsaillat. Majd ne lepődj meg.
Hát ez kemény, hogy nem jártatok még igazán szép nővel, és semmi témába vágó tapasztalatotok nincs.
(Kiv. a sportolónős ember.)
Kérdező, 2021 van. A COVID második hulláma van.
Ne most reklámozd, hogy nem érzel szagokat...
#29 amúgy ezen mi a meglepő? Most félretéve azt, hogy szerintem trollkodsz, mégis miért lenne meglepő, hogy egy szép nő is lehet büdös? Ugyanúgy biológiai lény, ha fokhagymás pirítóst vacsorázik, akkor reggelre iszonyatos szaga lesz a szájának, ha egész nap harisnyában és zárt cipőben mászkál, bizony bepállott lábszaga lesz, nyáron a melegben ugyanúgy izzad, és ha nem dezodorozza magát húszpercenként, akkor azon igenis át fog ütni a testszaga valamelyest, mert van neki, mert szépségtől függetlenül van hormonháztartása, vannak izzadságmirigyei, vannak baktériumok a testén/testében, mint mindenki másnak, mert ugyanúgy ember, nem valami műanyag bábu, hiába szép.
Amúgy én szép nő vagyok, szóval első kézből tapasztalom az ilyesmit. Ha három napig sátoros túrára megyek, akkor hidd el, nekem sincs rózsaillatom, akármennyire is szeretném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!