Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után már nem próbálkozik többet?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel randiztam de én nagyon félénk vagyok és zavarba jöttem amikor megakart csókolni. Jött felém egész közel de én meghátráltam. Azóta már bánom, hogy nem csókoltam meg. Ezután ugye nem is fog próbálkozni mert látta rajtam hogy nem voltam rá felkészülve?2021. febr. 27. 19:27
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy elutasításnak vette.
2/3 anonim válasza:
Ha van egy kis önbecsülése akkor nem.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy nem fog próbálkozni. De ha szeretnéd, hogy legyen folytatása kezdeményezz te. Lepd meg azzal, hogy lekapod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!