Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 42 éves pasinak 16 éves barátnője van akkor az természetes?
Figyelt kérdés
A kérdést ez alapján a válasz alapján irtam ki amit egy másik kérdésnél irt az egyik kommentelő,nagy természetességel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
2021. febr. 23. 21:23
2/23 anonim válasza:
Hát most hívjatok gonosznak, de én ezekben a történetben szereplő embereket úgy képzelem el, hogy mind a csávó mind a csaj értelmi szinte elég alacsony, mellé a csaj kinézete se lehet valami vonzó ha 42 csávóval is szóba áll és nem a saját korosztályából választ + apakomplexus.
5/23 anonim válasza:
A lány szerintem olyasmi lehet, mint amilyennek #2 leírja. Én ismertem ilyen csajt. Kissé hát...hogy ne mondjak túl csúnyát...olyan öregasszonyos stílusa volt és viselkedése. Nem lehetett vele hülyülni, dumálgatni. A pasija meg khm... agyilag fiatalabb volt nálunk. 26N
6/23 anonim válasza:
Nem természetes. És nagy eséllyel vmi nem oké sem a csajnál, sem a férfinál. A csaj valószínűleg naiv, éretlen, megvezethető és buta, a férfi meg vagy visszamaradott az érettség terén, vagy egy könnyen csicskítható nőt keres, vagy csak szexre és feszes testre megy, vagy azért kereste a 16 évest, mert azt könnyebb lenyűgözni.
8/23 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy bárki bármit írhat egy anonim fórumon, sokan a vágyálmukat jegyzik le, mert valamiért jól esik nekik.
10/23 anonim válasza:
A törvény szerint nem követnek el bűncselekményt.
Innentől fogva az ő dolguk. Bár érdemes lenne megvárni azt, amíg a lány legalább betölti a 18-at. Akkor legalább el tudják mondani, hogy két felnőttkorú emberről van szó. És akkor a lány szülei sem szólhatnak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!