Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnál esélyt olyan nőnek aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál esélyt olyan nőnek aki élete nagy részét szigorúan kiszámolva táblázatban vezeti?

Figyelt kérdés

-a napi költségeket mindennap vezeti, felírja mennyit költött és mire

-a saját kiadásait: mit vásárolt magának/másnak egy hónapban és az év végén az összeget hónapra lebontva átlagolja

-kiszámolja mennyi benzint használhat egy hónapban ami egy tanknak felel meg

-minden ruháját online akciók keretében vásárolja

-a fizetését több részre bontja: az autó éves fenntartásának a költségére megy egy összeg egy alszámlán, megtakarítási alszámla, szépségápolási keret, ruházkodás, rezsi, élelmiszer, szórakozás

-spórol a vízzel és az àrammal igy nem fürdik mindennap, naponta csak egy pohár kávét főz le magának, nagyon egyszerű ételeket főz, rendszeresen leárazott termékeket vásárol a Lidlben, hetente 1 alkalommal mos, egy tábla csokit is egy hétre beoszt

Dekoratív, csinos, márkásan öltözködik és senki nem mondaná meg hogy minden második vagy harmadik nap fürdik csak.

2021. febr. 15. 23:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
#30 Attól függ, hol. Pesten minimum ennyi kell ahhoz, hogy meg tudj élni, legalábbis ha lakást bérelsz, akkor biztosan.
2021. febr. 17. 16:52
 32/35 anonim ***** válasza:
Én nőként, csalàdanyaként nem. Ha igen, sokat fogsz kínlódni vele.
2021. febr. 17. 16:53
 33/35 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem rossz dolgokon spórolsz. A vízszámla nagy része csatornahasználati általános díj, nem használat után fizeted, a fizudhoz képest nem látszik a különbség érdemben.

A csokoládét és a kávét beosztod? Az egészségednek jót tesz, de a pénztárcádnak majdnem mindegy...

Menj el korrepetálj matekot vagy angolt egy héten egy órát és többszörösét keresed meg ezeknek. Vagy a pénzedet fektesd be jobban, vagy főzz többször otthon.

De a ruhákat megértem én sem szoktam drágán venni őket (kivéve a cipőt).

2021. febr. 17. 17:14
 34/35 anonim ***** válasza:
51%

Dekoratív meg csinos, mi? De arra nem képes, hogy megmossa naponta a valagát.

Na jó, ezt felejtsük el, mert mindjárt kihányom az ebédem

2021. febr. 17. 17:21
 35/35 anonim ***** válasza:
Ez lenne az élete nagy része? Az anyagiakat így vezeti. Ez egy felelősségteljes hozzáállás. Ha azt írná fel félórára kiszámolva hetente, hogy mikor van ideje dugni, beszélgetni, melyik nap melyik bugyit veszi fel, és mikor iszik kávét, na az lenne sztem beteges.
2021. febr. 18. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!