Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnál esélyt olyan nőnek aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál esélyt olyan nőnek aki élete nagy részét szigorúan kiszámolva táblázatban vezeti?

Figyelt kérdés

-a napi költségeket mindennap vezeti, felírja mennyit költött és mire

-a saját kiadásait: mit vásárolt magának/másnak egy hónapban és az év végén az összeget hónapra lebontva átlagolja

-kiszámolja mennyi benzint használhat egy hónapban ami egy tanknak felel meg

-minden ruháját online akciók keretében vásárolja

-a fizetését több részre bontja: az autó éves fenntartásának a költségére megy egy összeg egy alszámlán, megtakarítási alszámla, szépségápolási keret, ruházkodás, rezsi, élelmiszer, szórakozás

-spórol a vízzel és az àrammal igy nem fürdik mindennap, naponta csak egy pohár kávét főz le magának, nagyon egyszerű ételeket főz, rendszeresen leárazott termékeket vásárol a Lidlben, hetente 1 alkalommal mos, egy tábla csokit is egy hétre beoszt

Dekoratív, csinos, márkásan öltözködik és senki nem mondaná meg hogy minden második vagy harmadik nap fürdik csak.

2021. febr. 15. 23:47
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ezek kozul a 2-3 naponta zuhanyzas ami nagyon gaz... Szerintem igenytelenseg, 1-2 perc alatt siman lezuhanyozhat, ezen minek sporolni?
2021. febr. 15. 23:51
 2/35 anonim ***** válasza:
71%
Maga a pokol lenne vele élni. Jajj!
2021. febr. 15. 23:52
 3/35 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem élet hanem skatulya. És ugyanezt akarná a másikra is sózni.

Tehát nem.

2021. febr. 15. 23:56
 4/35 anonim ***** válasza:
28%
Persze. Nekem is van google spreadsheetek mindennek: penzugyek, testsuly, edzes, levarrt puncik, stb. es lidlben is szeretek vasarolni:)
2021. febr. 16. 00:03
 5/35 anonim ***** válasza:
80%

Nem, mivel idegesítene. Nem akkor szeretném megenni azt az egy csokit amikor néha megkívánom amikor éppen be van osztva.

Persze az még rendben is lenne, hogy valaki vezeti a kiadásait és próbál a felesleges dolgokon spórolni, de a fürdés nem az, illetve az áram sem. (Meg nem a 300 Ft-os tételek fognak fölhöz vágni senkit.)

" és senki nem mondaná meg hogy minden második vagy harmadik nap fürdik csak."

Aki nyáron a közelébe van az megmondja. Hidd el nekem. Akarva is akaratlanul, ha nem is csinálunk semmit izzadunk és a nemi szerveink sem lesznek épp rózsa illatúak, ha nem mossuk őket napi szinten meg.

F

6/35 anonim ***** válasza:
32%
Ja es mindennap amugyis felesleges furdeni. #nefurgyele
 7/35 anonim ***** válasza:
67%

A kérdés, hogy ezt azért csinálja, mert nincs többre pénze, mert mondjuk egy tanári fizetésből akar kijönni, vagy ez a hobbija és életszemlélete. Ha az első és összejön egy anyagilag jobban álló személlyel vagy előléptetik és többet fog keresni, akkor le tud ezzel állni?

Amúgy nyugat-európában megszokott, hogy nem fürdenek minden nap, csak nekünk tűnik rettenetesen igénytelennek az, aki nem teszi.

2021. febr. 16. 00:07
 8/35 anonim ***** válasza:
78%
Én simán feleségül venném és kérném, hogy az én pénzemet is ossza be:)
2021. febr. 16. 01:06
 9/35 anonim ***** válasza:
62%
Baszki, 40 felett vagyok, de ezeket nem kell le írnom. Belüleg tudom jegyezni, egész hónapra visszamenőleg. A hölgy kényszeres lehet. Nem bàntom, ha kijöttök, lehet jó is....
2021. febr. 16. 01:25
 10/35 anonim ***** válasza:
71%
Kontrollmániás nővel sosem kezdenék
2021. febr. 16. 02:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!