Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti figyelembe veszitek, hogy egy fiú mennyire
"népszerű"?
Figyelt kérdés
Pl. sok lájk van a profilképén vagy sokan követik instán, viszont egy helyes fiút pedig csak páran. Ez ma befolyásol valamit a lányokban?
Igen... tudom, hogy azt hiszed hülye a kérdés, de van oka, ami miatt kiírtam, mert nem egy okot hallottam, hogy amiatt nem jött össze a lány az egyik ismerősömmel, mert nem volt elég népszerű.
Igen. Bár a közösségi médiát pont nem figyelem, de a népszerű fiúkat nem preferálom. Így figyelembe veszem, mennyire nagy a szociális élete.
(és nem hibának könyvelem el, csak hozzám nem passzol. Akinek nagy a népszerűsége azt sok helyre hívják, el kell mennie bulikra, rendezvényekre én meg nyugisabb típus vagyok)
2021. febr. 12. 17:30
3/14 anonim válasza:
Az első kommentről nem hittem volna, hogy elküldi, mert új regisztráció, pls ne pontozzátok le! Most sokan akik ezt elolvassák, biztos arra gondolnak, hogy szemét lány az, aki ilyen miatt nem akar egy pasit, viszont a mai korban nem olyan ritka. Az is gyakori, hogy szebb embereket nem követnek annyian. Ha nagyon akar, összejöhet vele akkor is ha nincs sok követője. Sok nő ezt nem veszi figyelembe de sajnos a mai korban lazán megeshet. Mindesetre eléggé felszínes és ribi lehet a nő, hogyha emiatt nem jön össze azzal, akivel amúgy összejönne. Biztos, hogy ez az ok?
2021. febr. 12. 17:32
4/14 anonim válasza:
Nekem pont az lenne hátrány, ha népszerű lenne vagy ha fontos lenne neki a közösségi média világa. Olyan értékrendről árulkodik ami nem passzolna az enyémhez.
2021. febr. 12. 17:33
5/14 anonim válasza:
Közel a 30-hoz már pont lepottyantom, kinek hány lájkja van instán.
2021. febr. 12. 17:35
6/14 anonim válasza:
Tini. F*cking. Kategória.
2021. febr. 12. 17:41
7/14 anonim válasza:
Én letojom magasról. Mondjuk én sem vagyok egy társaság középpontja jellegű nő, és nem is akarok az lenni, tiniként sem érdekelt.
2021. febr. 12. 17:45
8/14 anonim válasza:
Igen, figyelembe veszem, hogy milyen a szociális élete. Nem illenénk össze, ha nagyon népszerű (főleg ha a közösségi oldalakon), de az sem segít a dolgon, ha mindenki utálja. A sajátomhoz hasonló szociális életű társat keresek.
2021. febr. 12. 17:48
9/14 anonim válasza:
Ezt tényleg a tini kategóriába kellett volna írni. Egy épeszű felnőtt embert már nem izgat a lájkok száma, sem a szocmédia úgy általánosságban.
2021. febr. 12. 18:26
10/14 anonim válasza:
Mindig is messziről kerültem a nepszerű pasikat és a csendes szolid "láthatatlan" volt a befutó. A legjobb volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!