Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan írnátok le azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írnátok le azt az embert akihez szexuálisan nagyon vonzódtok?

Figyelt kérdés
Miért vonzódtok annyira hozzá? Mi vonzó benne?
2021. febr. 5. 20:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Akkor írj nekem! :D Nyugi nem lenne belőle semmi, de jól elbeszélgetnénk a témáról az tuti... ;)
2021. febr. 6. 11:41
 22/31 anonim ***** válasza:

#17 Ez butaság. Ha most visszagondolok azokra a férfiakra (nem volt sok) akik kiváltottak belőlem erős szexuális vonzódást:

- egy kb 170 magas, girhes, szemüveges, erősen rövidlátó srác, vörös hajjal, karcos, mély hanggal.

- egy sportos, de pocakos harmincvalahanyas elvált apuka, szakállas, kék szemű, nincs szemüvege

- egy szintén vékony, szürke szemű, barna göndör hajú srác, szintén erősen rövidlátó.

- egy kék szemű, sötét szőke hajú jó izomzatú de nem sportoló pasi, nem jóképű de isteni mély hangja van. Ő a legalacsonyabb mind közül, 165 cm magas, hozzá is mentem. De a többiek sem magasabbak 170-175 centinél.

Ezeknél jóképűbb pasit sokat láttam, volt aki tetszett is, de szexuális vágyat ők ébresztettek bennem, nem más.

2021. febr. 6. 12:20
 23/31 A kérdező kommentje:
Érdekesek a kommentek. Én csak azokhoz vonzódom, akik külsőre is nagyon tetszenek.
2021. febr. 6. 13:19
 24/31 anonim ***** válasza:
Nyilván kell egy bizonyos tetszés. De bennem szexuális vágyat többnyire a hang, illat, mozdulatok, gesztusok, arckifejezések, és nem utolsó sorban intelligencia kelt. 22-es voltam.
2021. febr. 6. 17:59
 25/31 anonim ***** válasza:

17. Baromsàg. Nekem pl nem csak a barna hajù és szemű pasik tetszenek.

Teljesen eltérő külsejű fèrfiakat is vonzónak tartok.

PL színészek, híressègek, politikusok:

Alec Baldwin

Dany Boon

Jean Reno

Vadimir Putin (kicsit fiatalabb kiadásban)

Marcus Söder (fiatalabb kiadàsban)

A vonzalom pedig teljesen független a személyiségüktől, egyszerűen a külsejük az, ami bejön.

2021. febr. 7. 08:12
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem tudom. Én akikkel ismerkedtem eddig, egyöntetűen csak a magas, barna, latinos pasikat csípték. A munkahelyen is beszélgetek kolléganőkkel, nekik is ez a típus a favorit. Én nem állítom hogy mindenkinek, de az biztos hogy a túlnyomó részének ez. A chippendale-es pasik ott figyelnek képernyőháttérként, holott a nő konkrétan vállalhatatlan külsejű. Ezzel még baj nincs, de amikor egy ilyennek senki sem jó és még válogat(na) is...

Szerintem a nők nagy játékosok. A szexuális vágyuk tárgya, és a meglévő párjuk a legtöbbször még köszönő viszonyba sincs. Ezért érzi sok férfi hogy kevés a nőnek, nincs szex.

2021. febr. 7. 14:15
 27/31 anonim ***** válasza:
26-os, mert a férfiaknál hogy van? Azért vannak emlékeim a korosztályomból, kinek milyen volt az ideálja, az első nagy plátói szerelmek, akibe kb. mindenki belehalt. Természetesen mindenki a legszebb lányok után sóvárgott. Aztán feleségül vettek olyan nőket, akiket én bottal se, ha férfi lennék. Nem is lenne ezzel baj, ha közben nem azt látnám a férfi képén azóta, hogy legszívesebben kiugrana az ablakon.
2021. febr. 7. 14:40
 28/31 anonim ***** válasza:
Erre akartam utalni én is. Botrányosan nevetséges amikor itt is a gyk-n leírja az álmai pasiját/nőjét, leírja hogy mekkora ínnyenc, belinkel zenészeket, színészeket hogy neki ilyen kellene, majd az életben meg ott van mellette ezek ellentétje. Váltig állítják hogy őket ilyen meg ilyen ember hozza lázba szexuálisan, a valóságban meg ezeknek ugyancsak az ellentétje van. Akkor csak kérdezem, a saját párjuk tetszik nekik, vagy csak ez jutot? Mire jó ez az óriási képmutatás? Sosem láttam még olyan fotót belinkelve, ami egy tökéletesen átlagos, hordó alakú, kerek arcú kopaszodó pasit ábrázolt volna. Pont olyat, mint amilyen otthon a férjük. Vagy akkor a hordótestű férj nem vonzó szexuálisan? Ugyanúgy mint egy oszlop lábú 90kg-os nő? Na erre válaszoljon valaki!
2021. febr. 7. 16:45
 29/31 anonim ***** válasza:
28: Szerintem nagyon egyszerű, tényleg csak ilyen jutott. Egy dolog, hogy milyenre vágyna az ember, más, hogy mik a lehetőségei. És a legtöbb kapcsolatnak, házasságnak már az alapjai is szarok, pont azért pl., mert egyik, másik vagy mindkét fél részéről hiányzik a szexuális vonzalom. Ha meg az nem, akkor más. Erre itt, a gyk-n persze könnyen odavágják, hogy váltani kell, meg kell keresni azt, akivel minden klappol, de a való életben sokaknak nincs szinte semennyi lehetősége. Vagy egy ilyen jutott, ami jutott kapcsolat, vagy a semmi. Utóbbi csak egy ideig elviselhetőbb az előbbinél, de nem egész életben, aki ezt állítja, az vagy nem volt még hosszabb ideig teljesen egyedül, vagy libidótlan remete alkat.
2021. febr. 7. 17:00
 30/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, nem vonzó.

Lehet, hogy én linkeltem neked, na azt azért hozzátenném, hogy az én párom a szememben legalább olyan helyes volt sokáig, mint egy filmszínész. Én nem voltam ebben megalkuvó. Volt párom megalkuvásból, de nem feküdtem le vele. Pontosabban az elején olyan 4-5 alkalommal, aztán annyira taszított az egész, hogy többé nem tettem szét. Érdekkapcsolat volt részéről is, részemről is, így nem számított, hogy nincs szex. Nem hittem abban, hogy valaha szóba áll velem olyan, akibe szerelmes vagyok. Aztán mégis megtörtént. Sok éven át őt láttam a világ legtökéletesebb pasijának. Egy kivetnivalót találtam benne, hogy nem volt túl magas. De ez is inkább csak úgy, hogy nem értettem, hogy lehetek ennyire szerelmes és hogy őrülhetek meg ennyire egy ilyen alacsony pasiért. Később, nagyon sok év múlva kiábrándultam belőle, cseppet sem a külseje miatt, azóta zavar az alacsonysága. Azóta nem tetszik külsőre sem. Hát ez van. Ja, és azóta tényleg nem fekszem le vele.

2021. febr. 7. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!