Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írnátok le azt az embert akihez szexuálisan nagyon vonzódtok?
Figyelt kérdés
Miért vonzódtok annyira hozzá? Mi vonzó benne?2021. febr. 5. 20:44
1/31 anonim válasza:
Megfog benne valami. Kisugárzás. Egy mozdulat. Egy pillantás. Nem tudom miért vonzódok hozzá. Sose tudtam megfogalmazni vagy körülírni. Hogy, mi a vonzó benne, az összességében az a Valami, ami Fantáziát vált ki belőlem. Jó piszkosat. Vonzódtam már szexuálisan "túl" vékonyhoz, pocakoshoz is...
2/31 anonim válasza:
Mindene férfias. Magas, sűrű a haja, erős, nem csupasz, jóképű, a tekintete gyönyörű és a hangjától elolvadok.
3/31 anonim válasza:
Első vagyok: a hang meghatározó. A mély hang bizony megmozgat valamit. :)
4/31 anonim válasza:
Annyira kíváncsi lennék milyen is egy átlag vagy egy átlag alatti nőnek a "férfias" vagy "szexi" férfi. Linkeljetek már be egy fotót légyszíves, mert az én képzeletemben csak modell vagy híres sármos férfiak ugranak be. Na de az életben ilyenekből kevés van... Legalább hadd tudjam már magam pozicionálni a piacon. Előre is köszönöm!
5/31 anonim válasza:
4-es, én privátban küldök egy linket.
6/31 anonim válasza:
Attól, hogy valaki férfiasnak tűnik (pl. modell, híres sármos férfi), még nem feltétlenül szexi. Főleg, ha "lerí" róla, a tökéletes izmain és mosolyán túl a meleg beütés. :)
Más: egy-egy színész nagyon beindító tud lenni adott filmszerepben. Ilyenkor rákeresek neten a film után és már totál kiábrándít. Jaj, de sok ilyen esetem volt. Ebből is látszik, hogy egy átlag nőnek (magam nevében beszélhetek) a férfias és szexi férfi az, akiben van valami, ami az ő személyiségét megérinti. Ez nőként változik, hogy kinek mi.
8/31 anonim válasza:
Nem lehet leírni. Lehet teljesen átlagos külsőre, de van benne valami, ami engem feltüzel.....ez a kisugárzás. Leírhatatlan, ha egyezünk és mindkettőnk között vibrál.
9/31 anonim válasza:
Jokepu es jol oltozik, a testalkata atlagos, vekony, szepek a kezei, de nem ez fogott meg elsosorban, sok jokepu sracot ismerek. De van benne valami lazasag, kozben komoly es intelligens, rengeteget nevetunk egyutt, barmilyen baromsagot el tudok neki mondani, mert nem akad ki semmin, erdekes gondolatai vannak, nem csak atlagos mindennapi beszedtemakrol lehet vele beszelgetni.
10/31 anonim válasza:
Intelligens, magabiztos, ápolt, huncut szemei vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!