Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írnátok le azt az embert akihez szexuálisan nagyon vonzódtok?
Eszmèletlen pozitív kisugárzàsa van, a tekintete nagyon megnyerő, férfias kiállàsa van. Nem tùlzottan jóképű, az alakja sem top 10.Kb 5 éve ismerem, minden alkalommal, mikor meglátom, az jár a fejemben, hogy de jó lenne vele összegyűrni a lepedőt.
Szerelmes nem vagyok belé, xsak szexuálisan izgatja a fantáziámat.
19-es, az én álompasimnak olyan felesége van, akinél én jóval szebb vagyok. Abszolút átlag a nő, az arca kifejezetten csúnya és ráncos. Az alakja elmegy, de semmi extra. Ő mégis ehhez a nőhöz ragaszkodik, őt szereti. Ha választhattam volna, hogy milyen nő képében szeretnék megszületni, hogy legyen esélyem annál a férfinél, kb. Palvin Barbarát tartottam volna maximum esélyesnek, de még a saját mostani fizimiskámat is jóval esélyesebbnek tartanám, mint a feleségét. Tehát a te logikádból kiindulva annak a nőnek nagyon irreális elvárásai voltak, amikor azt képzelte, hogy valaha is szóba áll vele egy olyan pasi. Ehhez képest elvette feleségül és rajong érte.
Én nem állok messze a leírásodtól, az a férfi mégis elérhetetlen marad a számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!