Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan írnátok le azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írnátok le azt az embert akihez szexuálisan nagyon vonzódtok?

Figyelt kérdés
Miért vonzódtok annyira hozzá? Mi vonzó benne?
2021. febr. 5. 20:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem különösebben szép lány, de esküszöm, hogy nincs az a szupermodell, aki úgy tudna rám hatni mint ő. Nem normális, pszichopata. A szemébe nézek és látom hogy teljesen kaotikus az elméje. Nem is értem, hogy nem verték fejbe, vagy zárták be eddig. Amikor vele vagyok, azt érzem, hogy a világon bármi megtörténhet. Ahogy néz rám azzal a hidegen tüzes démoni tekintetével, kezdem részegnek érezni magam. Az érintése elgyengít. De ez nem szerelem. Valami sokkal mérgezőbb annál. Érzéketlenné tesz, a kedves, normális lányok iránt, újra és újra csak a legrosszabbra vágyom.
2021. febr. 5. 22:02
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
#11 Keserű méz.Nézd meg.
2021. febr. 5. 22:05
 13/31 anonim válasza:
100%
Keserű méz, de jó film. :)
2021. febr. 5. 22:27
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
11 ebbe még én is beleborzongtam látatlanul is.
2021. febr. 5. 22:28
 15/31 anonim ***** válasza:
Húúú, de csinos!
2021. febr. 6. 07:36
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Eszmèletlen pozitív kisugárzàsa van, a tekintete nagyon megnyerő, férfias kiállàsa van. Nem tùlzottan jóképű, az alakja sem top 10.Kb 5 éve ismerem, minden alkalommal, mikor meglátom, az jár a fejemben, hogy de jó lenne vele összegyűrni a lepedőt.

Szerelmes nem vagyok belé, xsak szexuálisan izgatja a fantáziámat.

2021. febr. 6. 08:48
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Oké, csak az a baj, hogy kb. a szexi férfias külső, és a fantáziát megmozgató pasi, az kb. egy szűk szóráskép. Hiába mondjátok hogy mindenkinek más az ízlése, de többségében ilyen: barna haj és szem(95%). Karakteres arc(99%), erős alkat, ha vékony akkor legyen izmos. Szóval az a tipikus emberállat, akiből az erő sugárzik. Én már rengeteg nővel beszéltem a kérdésről, több éven keresztül. Valahogy a girnyó rendszergazda, a vékony arcú szőkésbarna hajú, a hordótestű kerek arcú, a vékony orrú, vékony szájú stb. férfiak senkinek sem voltak vonzók. Ezzel szemben ha már sötétbarna hajú, barna szemű, alapból erős, férfias vonásokkal megáldott emberek óriási előnnyel indulnak. Ezzel sem lenne baj, de amikor olyan nők álmodoznak kizárólagosan ilyen pasikról, akik annak is örülhetnének hogy vki megkérdezi tőlük mennyi az idő, akkor azt hiszem baj van. Nem tagadom, innen a gyk-ról is ismerkedtem, cseréltem fotót. Durván röhejesnek éreztem, amikor elvált, igazából teljesen előnytelen külsejű nők magukat szépnek, de legalábbis vonzónak tartották, majd a beszélgetésünk során rákérdeztem az ideáljukra és hasonlókat adtak elő. Háááát nem tudom, szerintem rengeteg ember nincs tisztába önmagával. Azért nem csak a férfiak vágynak nagyságrendekkel magasabb szintű párra. Itt meg olyan felsorolásokat olvasok, hogy ihgazából 100.000-ből 1 ha olyan lehet. Én inkább azt kérdezném, mit kap cserébe egy ilyen álom férfi? Inkább az van, hogy a sok átlagos vagy átlag alatti ember álmodozik valami nagy durranásról, majd be kell érni azzal aki van.
2021. febr. 6. 10:23
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
17-es, nem mi nők tehetünk arról, hogy az európai férfiak már lassan menstruálnak. Aki nem vonzó, az nem vonzó, ez van. Nőben is, férfiben is.
2021. febr. 6. 10:33
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Én ezt értem, de akkor mindkét nemnek azok kellenek, akiknek a külső nemi jellemzőik mint a ferromon, megmagyarázhatatlan vonzódást okoznak. Na de nem találod nevetségesnek azt, amikor egy olyan ember mondja hogy neki bizony ilyen kell, aki még a kanyarban sincs az álom pasijához/nőjéhez képest? Mert én is akkor felsorolom hogy nekem bizony vékony, de definiált izomzattal rendelkező karcsú nő kell, egyenes vállakkal, vékony csuklóval, térddel, bokával. Mérnőki pontossággal megszerkesztett vádlival, ami oldalról és előről is a boka vonalától indul. Kerek popsi, vékony arc, hosszú arc. A megjelenésétől is már forrjon a levegő, legyen titokzatos is a játék kedvéért. A szemében legyen tűz, de tudjon bánni az érzelmekkel. Enged, visszahúz... Őőő, te most ehhez képest hova sorolod be magad? Mi férfiak sem tehetünk róla, hogy lassan már borotválkoznak a nők.
2021. febr. 6. 11:01
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

19-es, az én álompasimnak olyan felesége van, akinél én jóval szebb vagyok. Abszolút átlag a nő, az arca kifejezetten csúnya és ráncos. Az alakja elmegy, de semmi extra. Ő mégis ehhez a nőhöz ragaszkodik, őt szereti. Ha választhattam volna, hogy milyen nő képében szeretnék megszületni, hogy legyen esélyem annál a férfinél, kb. Palvin Barbarát tartottam volna maximum esélyesnek, de még a saját mostani fizimiskámat is jóval esélyesebbnek tartanám, mint a feleségét. Tehát a te logikádból kiindulva annak a nőnek nagyon irreális elvárásai voltak, amikor azt képzelte, hogy valaha is szóba áll vele egy olyan pasi. Ehhez képest elvette feleségül és rajong érte.

Én nem állok messze a leírásodtól, az a férfi mégis elérhetetlen marad a számomra.

2021. febr. 6. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!