Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezért nem akar eljönni velem szabadulószobába a lány?
Mert hogy fél, hogy mi lesz ha az történik mint abban a filmben, hogy valóság lesz, és az életükért kell küzdeni? Pár hete ismerkedtünk meg neten, találkoztunk élőben is, de nem nagyon tudtunk hova elmenni, mert minden zárva van. A facebook feldobta ezt a hírdetést, hogy valentin nap alkalmából lenne valami kedvezmény (annyira még nem olvastam utána), és gondoltam ez jó randiötlet lenne, elhívtam a lányt. Azt mondta őőő biztos hogy nem megy ilyen helyre, mert van az a film, ahol nem csak játék volt és élet halálra ment a dolog. De mondom az csak egy film, gondolkodjon már kicsit reálisan, ilyen nem történhet meg a valóságban... de ő akkor se jön. Elgondolkodtam, hogy ez normális?? Eddig nem utaltak rá jelek, hogy bolond lenne, de most elbizonytalanodtam. Van aki komolyan fél az ilyen szabadulószobáktól?? Szerintetek normális a csaj! 21 éves
F/24
Én azért nem mennék, mert klausztrofóbiás vagyok, pánikroham lehet a vége nálam egy ilyennek.
Az, hogy ő egy film miatt fél, az elég fura, de az is lehet, hogy simán csak nem akar szabadulószobázni és nem talált hirtelen jobb kifogást. Vagy ő is klausztrofób, csak nem tud róla, ez a film meg kicsit felerősítette a félelmét.
Jé tényleg, az is lehet, hogy fél hogy butának tartanád, ezért talált ki valamit..
Engedd el ezt az ötletet!
Szerintem a szabaduló szobák is zárva vannak,vagy tévednék?
Alapból sem mennék ilyen helyre,illegálisan meg pláne!
Nekem is a lengyelországi dolog jutott eszembe, a hideg is kirázott:(
Eddig sem voltam ilyenben, de ezután meg pláne nem fogok.
Amúgy hogy lenne már bolond a lány, miért gondolod ezt, kérdező?
(Van, aki a liftbe nem mer beszállni, inkább gyalogol 8 emeletet, én is, de nem érzem magam kettyósnak).
N/25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!