Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezért nem akar eljönni velem szabadulószobába a lány?
Mert hogy fél, hogy mi lesz ha az történik mint abban a filmben, hogy valóság lesz, és az életükért kell küzdeni? Pár hete ismerkedtünk meg neten, találkoztunk élőben is, de nem nagyon tudtunk hova elmenni, mert minden zárva van. A facebook feldobta ezt a hírdetést, hogy valentin nap alkalmából lenne valami kedvezmény (annyira még nem olvastam utána), és gondoltam ez jó randiötlet lenne, elhívtam a lányt. Azt mondta őőő biztos hogy nem megy ilyen helyre, mert van az a film, ahol nem csak játék volt és élet halálra ment a dolog. De mondom az csak egy film, gondolkodjon már kicsit reálisan, ilyen nem történhet meg a valóságban... de ő akkor se jön. Elgondolkodtam, hogy ez normális?? Eddig nem utaltak rá jelek, hogy bolond lenne, de most elbizonytalanodtam. Van aki komolyan fél az ilyen szabadulószobáktól?? Szerintetek normális a csaj! 21 éves
F/24
Vannak akik tényleg félnek. Pár éve néhány lány bennt égett egy ilyen játékon. Akkor jött fel a téma a munkatársaimmal. Elmeséltem, hogy mi rendszeresen járunk szabadulószobába. A kollégáim teljesen el voltak hűlve, hogy ők soha be nem tennék a lábukat.
Azt megkérdezhetem, hogy milyen filmről írtál?
Én nagyon szeretem a szabadulószobák és láttam a filmet, amire gondol, de még így is furának tartom, hogy ennyire fél tőlük. Lehet ehhez hozzájön valamilyen fóbia vagy félelem (nem szeret bezárva lenni).
Szerintem ennyi alapján még ne ítéld el és próbáljatok más programot keresni, hátha ez a furaság egyszeri dolog.
#1-nek: Valószínűleg a Végtelen útvesztő (2019) című filmre gondol, aminek jövőre jön a folytatása.
22L
Nem tudom, hogy ez sok helyen, hogy van, de nálunk van egy játékvezető, aki figyeli az embereket és néha tőle lehet kérdezni, ha nagyon elakadnátok. Szóval álltalában nem vagytok teljesen kiszolgáltatva.
Mi anno 18.szülinapot ünnepeltünk itt és 4en mentünk le (csak lányok). Jól éreztük magunk, egyeltalán nem volt ilyesztő(mondjuk ez függ attól is melyik szobát választod.) Nálunk leginkább az volt a gond hogy nem mertünk szétszedni semmit.
Kicsi a valószínűsége, hogy bármi baj legyen, de azért...
Ezt az 5 lányt, meg a családját nem fogja kisegíteni az, hogy ők csak az elenyésző kevesek közé tartoznak.
A legtöbb embernek pedig vannak félelmei. Van, aki a repüléstől fél, van, aki a tengertől, van, aki a pókoktól, sorolhatnám még hosszasan a listát. Nem gondolom, hogy bármelyiket le kéne nézni, inkább el kéne fogadni, hogy nem szerethet mindenki mindent, sőt, amiért egyik ember bármit megadna, az lehet, hogy mást kifejezetten taszít.
Egy kapcsolat pedig nem arról szól, hogy "amit én szeretek, azt neked is kell". Hanem arról, hogy megismerjük, tiszteljük, és elfogadjuk egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!