Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik a férfiak ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a férfiak ha a nőjük fiatalabb (kb 15 évvel)?

Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 15:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
19-es nagy igazságot írt le. Egy minimum átlagos, fejben rendben lévő nő, ha akar kapcsolatot, talál is. Ha egy nő nem talál éveken keresztül senkit, ott valami baj van. Vagy ronda, és emiatt a kutyának sem kell, maximum pár nagyon elkeseredett, reményvesztett férfinak ürítésre, "a semminél jobb" alapon, de ezek a férfiak meg neki nem fognak kelleni, mert hát igények azért vannak. Vagy túl válogatós, senki sem felel meg neki, kategóriájánál jóval feljebb lévő pasik után fut, akik természetesen csak kihasználják. Ilyenkor jön a duma, hogy minden férfi szemét, csak a szexre megy, hol vannak a normális pasik, stb. Azok a "normális pasik" viszont számára láthatatlanok.
2021. febr. 12. 13:58
 22/23 anonim ***** válasza:
#2 az nem túl combos.
2021. febr. 12. 19:15
 23/23 anonim ***** válasza:
21. Én nem kötekedésből írtam le, de annyira érződik ezen az oldalon a cenzúra, amit a többségben lévők rányomnak azokra, akik le merik írni azt ami a valóság. Pl. ha megkérdezi valaki hogy milyen a női ideálod, és vki azt írja hogy vékony, formás, egyből rommá leszel lepontozva. Tehát már a szubjektív vélemény is lepontozással jár, holott ha tisztában lenne a lepontozó a szabályzattal, akkor megértené, hogy a válasz 100%-ban fedte a kérdést. Persze ezt egy előnytelen külsejű nő úgy éli meg, hogy rohadjanak meg a csinos nők, meg azok is akik irántuk vonzódnak. Ez csak egy kérdés volt. Tele van ez az oldal lecsúszott mentális és morális szintű nőkkel, és most megint nem a női nemet támadom, hanem konkrétam azokat, akik itt élvezkednek a lepontozásaikkal. Persze nagy az összeborulás. Szerintem menjenek át egy fittness fórumra, majd ott megkapják a beosztásukat. Ez az egyik fele a dolognak. A másik dolog az, hogy tele van kamus trollokkal is, akik mindenkire nyomnak egy pirosat. Sikertelen életű, igazi szerencsétlenségek, akik 10 órán át itt rohadnak, írják a kamu sztorijaikat. Így legalább virtuálisan azok lehetnek, akik sosem lesznek. Ők azok akik naponta 3X 5X szexelnek, akik 30 év házasság után is fülig szerelmesek. Na meg ők a csúcs vállalkozók havi 5 milliós bevétellel. Aztán ők azok a nők, akik 80kg-osan szexinek és vonzónak képzelik magukat. Vagy pedig 80kg-osan előadják itt magukat filigrán 50kg-os nőnek. Mivel a többség egy megcsömörlött szerencsétlenség, így ha a válaszodat nem hatja át a rózsaszín köd és az együttérzés, egyből a pontozzuk le felkiáltás hallatszik! Az a szomorú, hogy én beszélgettem már itt rengeteg férfival és nővel, de érződik rajtuk hogy nem kerek az életük, és most még finom voltam. Tele vannak lelki sérülésekkel, feszültséggel, bosszúvággyal. Itt meg kiélik magukat, de csak maguknak hazudnak. Ez ami itt megy egy semmi, egy virtuális játszótér. Pontosan ez is a veszélye ennek, ugyanis ez a sok megcsömörlött embe egymást erősíti. Az én életem rendben van, nekem van egy kis forradalmár beütésem, ezért térek ide mindig vissza.
2021. febr. 12. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!