Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a férfiak ha a nőjük fiatalabb (kb 15 évvel)?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 15:36
11/23 anonim válasza:
Én megértem őket valahol, nekem is jobban tetszenek a fiatal, feszes testű, magas libidójú bikák. :*
24/n
12/23 anonim válasza:
10
Olvasni te se tudsz?
Ő fenyegetett pofonnal, én annyit írtam, hogy ha pofozkodik, akkor ne csodálkozzon, ha ő is kap.
Nálam a nőt nem ütünk meg csak addig tart, amíg a nő nem esik nekem; onnantól kezdve már nem nő, hanem egy idegesítő hülye picsa, aki visszaél azzal, hogy a nőket nem illik megütni.
De nálam ez nem működik; ha egy nőtől kapok egy pofont, ő visszakap egy ötször akkorát - aztán persze pislog, mint pocok a lisztben, hogy nem jött be a sunyi húzása :D
13/23 anonim válasza:
#8 És akkor egy 40-es pasinak miért nem ez kell és miért a 30-as. Remélem érted a problémát. Ha vannak annyira jól kinéző bomba negyvenesek, harmincasok, akkor miért megy a nyáladzás a 20-asokra. Ha meg nincsenek, akkor miért akar egy 50-es 40-es nőt, ha rá nem igaz ez a feszes duma, csak az, hogy 10 évvel fiatalabb nála? Szóval?
14/23 anonim válasza:
Honnan szeditek hogy minden 20 éves lánynak feszes a teste? Vagy hogy életvidàm? Én még mikor koliban éltem 21 évesen,a legtöbb làny dagadt volt vagy lelki sérült depressziós.
15/23 anonim válasza:
Ez a kérdés nagyon érzékenyen érinti az itteni kivénhedt, szottyadt nőket. De hát ez az igazság, vénlányok a kutyának se kellenek. Sorrika :)
16/23 anonim válasza:
Ez általánosítás, és mindenki tudja, hogy vannak jóval ettől kevesebb korkülönbségek és vannak ellenkező irányban is. Az viszont tény, hogy a nők "gyorsabban öregszenek" és nem feltétlenül külsőleg.
17/23 anonim válasza:
#14 Maximálisan egyetértek. A legsötétebb évek számomra is a húszas éveim eleje voltak. A szar meló, a nélkülözés, a taktikázás, hogy elvégezzem az egyetemet, de éhen se haljak, a szar minőségű élet egyszerűen rám nyomta lelkileg a bélyegét. Én nem voltam túlsúlyos, sőt, zörögtek a csontjaim, mert a stressz miatt mindent felhasznált a szervezetem, de hogy nem néztem ki egy élettelteli, vidám példánynak, az fix.
18/23 anonim válasza:
"Még nem egy befásult, élettelen, 40-es, femináci, halott lelkű."
Egyetértek.
19/23 anonim válasza:
Egy jól irányzott kérdés, és egyből kiderül a gyk felnőtt rovatának nembéli, korosztályi összetétele. :D Bár ez sejthető volt mindig is. Ha annyira jó nők vagytok, miért itt agonizáltok? Vagy már dacból gondoljátok magatokat jó nőnek? Én nem voltam rest, végignéztem 20-25 oldalt a 35-45 éves korosztályban a nők között(társkereső oldalak), hát 10 oldalanként talán egyet találtam aki szódával elfogadható volt. Ha ilyen helyekről kellene választanom, akkor inkább az egyedüllét. A jó nők FOGLALTAK egész életükben, ez örök igazság. Persze a rondábbak is találhatnak valakit, ez is tény. Egy átlag negyvenest összehasonlítani egy átlag 20-assal már eleve nevetséges felvetés. Főleg amikor a 40 éves kisasszonyok olyan adatlapokat osztanak meg magukról, mintha kislányok lennének. Sok sikert nekik!
20/23 anonim válasza:
40 éves nő vagyok.
Még jó ideig élni fog az a korosztály, aki szerint fruskának számítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!