Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki nem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki nem az igazival kötötte össze az életét, családot alapított egy másik nővel,de még mindig az igazit szereti, és után epekedik?

Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Nincs mit megbocsátanom - 10 éve elköltöztek, így eltávolodtunk egymástól... idő közben mindketten éltük az életünket (voltak kapcsolataim, amik nem működtek), Ő tavaly férjhez ment.

És most mit tudok csinálni?! :) Direktbe nem várhatok rá... Szeretnék gyereket, és abban a fura helyzetben vagyok, hogy szárnyal a vállalkozásom, és ezért néhány aranyásó csaj próbál rám hajtani. Attól óckodom, hogy ilyen aranyásó csajjal "kössem össze az életem", mert ez nem egy meghitt érzelmi kapcsolat, de hogy legyen közös gyerekünk, abban simán benne vagyok (ha szakítunk is, amíg fizetem a gyerektartást, jóban leszünk, ez egyszerű üzlet).

És ha tönkremegy "az igazinak" a házassága, nyugodt szívvel ráhajtok, és az aranyásó csaj felé érzelmileg nincs elszámolni valóm :)

2021. febr. 9. 12:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Kiváncsi leszek,de jó lenne, ha megírnád mi lett a történet vége...
2021. febr. 11. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:

9, 11 vagyok

Egyenlőre még az aranyásót próbálom rábeszélni a gyerekre... Tavasszal azért beszélek személyesen a csajjal akibe szerelmes voltam (utolsó pillanatban, mielőtt belemennék a gyerekvállalás dologba). Akkor azért eldől, hogy is fog alakulni a jövőnk... majd beszámolok róla :)

Mi lesz a Te történeted vége? Hol tartasz? :)

2021. febr. 11. 20:02
 14/14 A kérdező kommentje:
2 gyereknél aki mástól van... :-(
2021. febr. 12. 20:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!