Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyenek az angol férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az angol férfiak párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés

2021. febr. 2. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Mert ugyebár az összes angol férfi egyforma.
2021. febr. 2. 11:45
 2/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
42%
Nudge-nudge, wink-wink! Wibbly wobbly! Oh, blimey! 😆😆😆
2021. febr. 2. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Magyarnál csak jobb lehet!
2021. febr. 2. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ. Ott is vannak white trash parasztok, meg normálisak is. Attól, hogy angol, még nem lesz instant főnyeremény.
2021. febr. 2. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nekem élnek kint barátaim Angliában. Általában a nők csak arra kellenek, csupán szórakozásra. Kapcsolatra angol nőket választanak, fontosak az osztályok, csalái háttér, karrier.
2021. febr. 2. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Ahogy ötös írja. Egy magyar nő max egy angol prolit kap hosszú távra.
2021. febr. 3. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
43%

Elég más osztálytól függ. (Ott tanulok)

Amit átlagban tapasztaltam;

Udvarlást ne várj. Egyből a fizikális dologgal kezdik, ha nem is az első, de már a második alkalommal arra mozdulnak.

Ott nem gázok az egyéjszakások, (mielőtt még azt mondod, "de a magyar fiúknál sem"; hidd el, ha így gondolod, nem akarod megtudni itt mi van.)

De a lányok is ilyenek kb.

Volt aki nagy vihogva mesélte h már +10 a "body count"-ja (ahány pasival volt), de van akire nem is emlékszik, a nevét se tudja. Etc.

Beszélgetni kissé nehéz, alkohol kell nekik hozzá. (Azt hiszed eltúlzom? Hojjaj)

De ugyanakkor aranyosak is tudnak lenni, kb. olyan az átlag mintha valami szexmániás 7 éves lenne amikor bekattan, amikor meg nem, akkor meg legjobb barátként kezel.

2021. febr. 3. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

En egy parhuzamos Angliaban elek. Ilyen tisztesseges hozzaallast otthon nem lattam. Pl felrelepni akaro no nem opcio, akkor sem, ha bombazo es mas nincs.

Nyugodt, normalis emberek, akik viszont nyugodt, normalis nokhoz vannak szokva. A rosszindulattal, panaszkodassal, tulgondolassal biztos nem tudnak kezdeni.

A novel sehol nem bannak olyan tahon, mint keleten.

Es szexben nagyon is tuzesek.

Magyar no akkor eselyes, ha nem magyar mentalitas jellemzo ra.

2021. febr. 7. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
44%

8-as, mondd már merre vagy, légyszi, lehet rossz megyébe keveredtem 😂

(7-es vagyok)

2021. febr. 8. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!