Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő akinek hosszabb párkapcsolata van/volt egy arab férfival?
Tudnátok mesélni róla egy kicsit?
(nem trolloktól kérek választ, köszi)
Szia!
Én kb. 1 évig voltam együtt egy jordán származású férfival, ha gondolod, írj privátban, és szívesen mesélek róla. Inkább nem írnám itt le a tapasztalataimat, mert elég sok a troll, illetve elég sok előítélet él a magyarokban az arabokkal szemben, de akit tényleg érdekel a téma, az nyugodtan megkereshet.
(22/N)
Családban van ilyen. Most válnak, kb nyolc év után, két gyerekkel. A pasas idejött Magyarországra, de lusta volt dolgozni, a felesége tartotta el. Pedig nem volt buta, több nyelven is beszélt és alapvetően a turizmusban volt munkatapasztalata, ennek révén is jött össze a feleségével. De aztán, ahogy idejött, elkezdte mondogatni hogy nek iígy-úgy, ez se tetszik, az se tetszik. Inkább otthon maradt a gyerekkel, de aztán már az se volt jó, a felesége se menjen sehova, csak meghatározott időben stb stb, szóval szép lassan elkezdte bekorlátozni. aztán rávette hogy menjenek inkább az ő szülőhazájába. Elmentek, de ott se dolgozott, és ott a feleség sem tudott dolgozni, tehát visszajöttek és kezdődött minden elölről. A pohár akkor telt be végül a feleségnél, mikor kiderült, hogy több százezer forintot elk*rvázott a kedves férj, míg a feleség dolgozott és nevelte a két gyereket.
De ez csak egy példa, nyilván vannak rendesebbek is, de sajnos a környezetemben én ezt láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!