Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mi oka lehet egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi oka lehet egy lánynak, hogy ne beszéljen előző kapcsolatairól és engem se kérdezzen az exeimről?

Figyelt kérdés

Teljesen elzárkózik ha az előző kapcsolatairól kérdezem. Csak annyit mond nem érdekes. Pedig szívesen meghallgatnám. Azt sem tudom hányan voltak előttem.

Én sem mesélek neki az eddigiekről mert ugyancsak nem lényegesek számára.

Amugy egy nehezen megnyíló lányról van szó, de egy kapcsolatban azért talán mégiscsak beszélni lehetne ilyenekről is. Vagy rosszul látom?

F

2021. febr. 1. 20:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok

Én pl. szoktam 1-2 mondatot mondani, ha nagyon faggatnak. Még akkor is, ha tényleg semmi érdekes nincs a dologban, pont amiatt, hogy a másik fél megnyugodjon. Mennyi idősek vagytok? Ha fiatalok, akkor lehet nem volt még barátja előtted, esetleg szűz és nem meri elmondani.

2021. febr. 1. 20:48
 12/21 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk én 31 voltam, ő 28.
2021. febr. 1. 20:50
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem volt szűz. Nem mostanában jöttünk össze.
2021. febr. 1. 20:50
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

47 vagyok es no, jo par kapcsolatom volt

De egyikben sem erdekel az exek, se az enyemek se a parome. Abszolut nincs jelentosege a dolognak.

Nem akartam rola tudni se elmondani. Leven a jelenben elek nem a multban.

2021. febr. 1. 21:28
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ő olyan, hogy egyszerűen minek a múlttal foglalkozni, itt vagytok a jelenben, ez számít.
2021. febr. 1. 23:17
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Na és mi lenne a különbség ha megtudnád, hogy 1 valaki járt benne elötted, vagy 100? Pl: Jaj, emlékszem a Jozsinak olyan nagy bunkos volt a faca, hogy nehéz volt beleeröltetni a p.námba. De ha egyszer bennem volt, az volt a menyország! - Szeretnéd hallani az ilyen dolgokat? Vagy erre gyorsan kicsapnád? Szerintem örülj, hogy nem mesél és nem kérdez!! Aranyat ér az a nö!!!!!
2021. febr. 2. 00:06
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk az, hogy felnőtt?!
2021. febr. 2. 00:55
 18/21 anonim ***** válasza:
4%
Az az oka hogy rögtön faképnél hagynád ha megtudnád hogy hány alfa görénynek dobta oda magát mint egy rongyot. Senki se szeret köpőcsészéből inni ezt ő is tudja ezért kamuzik.
2021. febr. 2. 07:52
 19/21 anonim ***** válasza:
7%
#18, ba*ki :D éppen ebéd után vagyok, majdnem idehánytam
2021. febr. 2. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:
45%
Tükörbe néztél?
2021. febr. 2. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!