Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi oka lehet egy lánynak, hogy ne beszéljen előző kapcsolatairól és engem se kérdezzen az exeimről?
Teljesen elzárkózik ha az előző kapcsolatairól kérdezem. Csak annyit mond nem érdekes. Pedig szívesen meghallgatnám. Azt sem tudom hányan voltak előttem.
Én sem mesélek neki az eddigiekről mert ugyancsak nem lényegesek számára.
Amugy egy nehezen megnyíló lányról van szó, de egy kapcsolatban azért talán mégiscsak beszélni lehetne ilyenekről is. Vagy rosszul látom?
F
6-os vagyok
Én pl. szoktam 1-2 mondatot mondani, ha nagyon faggatnak. Még akkor is, ha tényleg semmi érdekes nincs a dologban, pont amiatt, hogy a másik fél megnyugodjon. Mennyi idősek vagytok? Ha fiatalok, akkor lehet nem volt még barátja előtted, esetleg szűz és nem meri elmondani.
47 vagyok es no, jo par kapcsolatom volt
De egyikben sem erdekel az exek, se az enyemek se a parome. Abszolut nincs jelentosege a dolognak.
Nem akartam rola tudni se elmondani. Leven a jelenben elek nem a multban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!