Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotok az előző kapcsolataiban történt dolgokról mesélne nektek?

Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 20:13
 1/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Attól függ miért, mennyit, mikor, milyen gyakran és mit.
2020. okt. 4. 20:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, örülnék neki, ha elmondja miket élt át. Én nem tudnék sok mindent mesélni.
2020. okt. 4. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos szintig persze, szeretem is ha nincsenek egymás előtt titkaink és megtudjuk beszélni a dolgokat. DE azért ne tartson örökké a felemlegetése a múltnak, mert ha már hónapok óta még mindig nekem siránkozik a volt csajáról, úgy hogy amúgy mi már együtt vagyunk, na akkor nagyon bepipulok.
2020. okt. 4. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Nyilván az nem jó, ha csak az ex a téma, de nem árt tudni, milyen puttonnyal jött a párod a kapcsolatba.
2020. okt. 4. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar, érdekel. Persze csak akkor ha tudom hogy én kellek neki, és nem valamelyik ex-hez vágyik vissza. De akkor meg nem is maradnék vele.
2020. okt. 4. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem, örülnék neki, mert azt jelentené, hogy túl van rajta. Aki nem beszél, azzal gond van.
2020. okt. 4. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ... mit, hogyan és miért teszi. Persze hogy van mindenkinek "előélete", korábbi kapcsolatai, neki is - nekem is. Ha viszont nosztalgiázva beszél róla, avagy összehasonlítgat hogy "bezzeg" az exe így meg úgy, meg mennyivel jobb volt - hát akkor mondanám, hogy viszlát menj vissza az exedhez.
2020. okt. 4. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
Inkább izgat,főleg szex közben.
2020. okt. 4. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Én is mint az utolsó. Imádom amikor szex közben arról mesél, amikor két srác dugta, vagy arról, amikor (nő létére) egy másik lány volt a szeretője...
2020. okt. 4. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdés, milyen helyzetben / apropóból, milyen gyakorisággal, mit. Ha minden 2. nap az exéről beszél, az engem azért zavarna, mert akkor tuti, hogy nincs még túl rajta, én meg nem akarok pótlék lenni. Az is zavarna, ha folyamatosan undorító módon ekézné, mert 1) nincs ott az ex, hogy meg tudja magát védeni, 2) vmiért kapcsolatban volt a nővel, és biztos voltak szép pillanatok is, meg semmilyenek is, akkor miért folytan az a téma, hogy milyen szemét meg idióta volt, 3) félnék, hogy nekem is ez lesz a sorsom, ha szakítanánk. Az nyilván kivétel, ha az exszel a gyerek miatt kell tartanunk a kapcsolatot, és én is látom a viselkedésén, hogy direkt szemétkedik.

Az is zavarna, ha folyamatosan hozzá lennék hasonlítva... nyilván az jobban zavarna, ha mindig ő lenne kihozva jobbnak, de az is idegesítene, ha én, mert sztem nemcsak úgy lehet dicsérni egy nőt, hogy egy másikat földbe döngölünk.

Szóval ha ritkán beszélünk exekről, és nem érzelmileg túlhevülve, hanem tárgyilagosan, az nekem oké lenne. Vagy ha egyszer vagy kétszer elmesél egy vele kapcsolatos traumát, az még oké, ha az olyan hatással van a viselkedésére, személyiségére, hogy az már a mi kapcsolatunkra is kihat.

2020. okt. 5. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!