Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok az előző kapcsolataiban történt dolgokról mesélne nektek?
Kérdés, milyen helyzetben / apropóból, milyen gyakorisággal, mit. Ha minden 2. nap az exéről beszél, az engem azért zavarna, mert akkor tuti, hogy nincs még túl rajta, én meg nem akarok pótlék lenni. Az is zavarna, ha folyamatosan undorító módon ekézné, mert 1) nincs ott az ex, hogy meg tudja magát védeni, 2) vmiért kapcsolatban volt a nővel, és biztos voltak szép pillanatok is, meg semmilyenek is, akkor miért folytan az a téma, hogy milyen szemét meg idióta volt, 3) félnék, hogy nekem is ez lesz a sorsom, ha szakítanánk. Az nyilván kivétel, ha az exszel a gyerek miatt kell tartanunk a kapcsolatot, és én is látom a viselkedésén, hogy direkt szemétkedik.
Az is zavarna, ha folyamatosan hozzá lennék hasonlítva... nyilván az jobban zavarna, ha mindig ő lenne kihozva jobbnak, de az is idegesítene, ha én, mert sztem nemcsak úgy lehet dicsérni egy nőt, hogy egy másikat földbe döngölünk.
Szóval ha ritkán beszélünk exekről, és nem érzelmileg túlhevülve, hanem tárgyilagosan, az nekem oké lenne. Vagy ha egyszer vagy kétszer elmesél egy vele kapcsolatos traumát, az még oké, ha az olyan hatással van a viselkedésére, személyiségére, hogy az már a mi kapcsolatunkra is kihat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!