Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha sorra nem jönnek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sorra nem jönnek össze a kapcsolataim?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pár évben elég fájdalmas tapasztalataim voltak pasikkal. Kedves vagyok, aranyos, környezetem szépnek talál. Többnyire csak szexre akartak volna engem. De most eljutottam arra a pontra, hogy elegem lett a keresgélésből, mert ugyanazokat a köröket futom...annyira elkeserít a helyzet! Mit tanácsolnátok?
2020. máj. 31. 22:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%

A. Majd összejön. Hamar, vagy később.

B. Továbbra sem jön össze, ez esetben egyedül maradsz. Volt már ilyen a történelemben, lásd pl ismert színésznők régen, és ma.

2020. máj. 31. 22:51
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

És ezeket a férfiakat hol keresgélted?

Hogy ismerted meg őket?

2020. máj. 31. 22:55
 3/22 A kérdező kommentje:
Netes társkeresőkön ismerkedem.
2020. máj. 31. 22:57
 4/22 anonim ***** válasza:
81%

Ebből egyértelműen meg lehet állapítani azt, hogy te rosszul választasz. Szerintem ezen kívül semmi baj sincs veled. Keress egy normális férfit.

1-es és 2-es ezek nem válaszok, itt pedig megoldásokat várnak az emberek.

2020. máj. 31. 23:00
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát..őszintén szólva a ténylegesen csinos és szép nőknek mindig akad férjjelölt, még akkor is, ha borzalmas természetük van. Szóval nem kritizálni akarlak, de lehet csinosabbnak gondolod magad, mint amilyen ténylegesen vagy. Nekem volt egy szépészeti beavatkozásom és most már visszanézve értem, hogy sok pasi anno miért csak szexre akart. Jó test + nem túl szép arc kombót nem sokan akartak volna otthonra, úgymond, legalábbis nem a jobb pasik. Ez van, ilyen a világ sajnos.

Viszont ha nem ez áll fent nálad, akkor lehet túl magadnak való vagy és nem tudsz alkalmazkodni máshoz, vagy túl idealista vagy és ha csak egy dolog nem klappol, már inkább nézelődsz tovább, vagy az is lehet, hogy olyan típusú férfiak vonzanak, akik nem épp a hűség és kapcsolat mintapéldányai. De az is lehet, hogy csak nem volt eddig szerencséd.

2020. máj. 31. 23:01
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

Te választasz mindig ugyanolyan idiótát.

Egy szép lány miért a neten ismerkedik? Miért nem a való életben?

2020. máj. 31. 23:17
 7/22 A kérdező kommentje:
6. Például hol ismerkedjek?
2020. máj. 31. 23:25
 8/22 anonim ***** válasza:
63%

Bulikban, munkahelyen, kávézókban, könyvtárban.

Ha fiatal vagy még, elmehetsz egyetemi bulikba is.

Miért érzed úgy hogy nincs lehetőséged csak a neten ismerkedni?

2020. máj. 31. 23:28
 9/22 anonim ***** válasza:

Szép emberek miért ne ismerkednének neten? Manapság mindenki Tinderen ismerkedik. Könyvtár - ki a franc jár ismerkedni a könyvtárba? Ki is b*sznak onnan, ha beszélgetsz, egyetemisták járnak oda tanulni :D Munkahely? Alap szabály, hogy kollégákkal nincs flört. Kávézóban szintén nem szokás idegeneket zaklatni. Manapság vagy bulikban ismerkedsz, vagy évente egyszer esetleg leszólít valaki az utcán, de az is jó eséllyel valami kretén, vagy marad az internet, amivel egyébként szerintem semmi baj nincs, én a páromat is Tinderen ismertem meg, ahogy manapság tényleg kb mindenki más is.

2020. jún. 1. 00:01
 10/22 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban kérdező.
2020. jún. 1. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!