Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sorra nem jönnek össze a kapcsolataim?
Ha 5 különböző férfival nem jött össze az ismerkedés akkor tudod mi volt a közös pont mindegyikben? TE.
Ez nem azt jelenti hogy rossz lennel vagy valami csak azt hogy vannak olyan döntéseit, mintaid amik tudatalatt befolyásolnak és kudarcra ítélnek. Érdemes lenne elmenni egy segithoz és ezeket felderiteni. Ha nem vagy tisztában magaddal ismerkedhetett bárhol bárkivel, kudarc kész.
Látom senki rakta üössze a nagy képet.
"Kedves vagyok, aranyos, környezetem szépnek talál."
Ez azt jelenti a kérdező aranyos kis csaj, de nem bombázó. Ilyen nő a csúcsragadozó pasiknak csak pár alkalomra kell. És pont erre panaszkodik a kérdező. Pár dugás után már nem kell a pasiknak. Ez nem azt jelenti, hogy egy pasinak sem kell többre. Azoknak nem kell akiket ő választ. Ez azt jelenti nem olyan jó csak, mint amilyen jó pasikat választ magának. Azok persze nem fogják a szájába rágni, mi a helyzet. Csak megdugják párszor, majd jöhet a következő helyes kis csaj. Javaslom próbálkozz picit átlagosabb pasiknál, vagy jó úton vagy afelé, hogy 40 éves korodra csak egy macskád legyen, se pasi, se gyerek.
Olyan szintű pasi, mint akikkel randizgatsz, max akkor fognak fekleségül venni, ha bármit megteszel nekik az ágyban és melletted még más nőket is dugogathatnak.
Hol vagy megtalálható neten kívül?
Hova jársz?
Munkahely, tömegközlekedésen üzleteken kívül hol lehet egyáltalán összefutni veled?
"nem olyan jó csak, mint amilyen jó pasikat" javítom:
nem olyan jó csaj, mint amilyen...
Próbáld értelmezni amit írtam.
Mindegy mi mit írunk róla, ő mit ír magáról.
Az összes eddigi pasijának csak pár dugasra kellett. Ez jelzi azt, hogy durván mindig maga fölé választ. Azután még csodálkozik, hogy csak szexre kellett. A csaj tipikus alfaözvegy. Tudom hogy nektek nőknek rosszul esik ezzel szembesülni, de attól még ez a helyzet. Nincs olyan, hogy valakinek egymás után 5 pasival nincs szerencséje.
Vannak nők akik akár 40 éves korukig mindig durván felfelé választanak. A végén szidják az összes pasit a macskájuk mellől.
Az ismerkedéshez kell némi emberismeret is. Mindig vannak jelek arra, ha egy pasi ki fog használni. A legtöbb nő figyelmen kívül hagyja ezeket a jeleket, azután meg siránkozik.
Azt lehet kihasználni, aki hagyja, hogy kihasználják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!