Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden idősebb férfibe “beleszeretek“, aki egy kicsit is törődik velem? Nagyon beteges, hogy ennyire kötődöm hozzájuk akár egy beszélgetés miatt is? 19/l
Köszönöm a válaszokat. Igen, több esstben is előfordult, hogy csak ki akarták használni, hogy felnézek rájuk, és szinte bármire képes vagyok, hogy ne veszítsem el azt akihez kötődöm.
Egyébként a tágabb családhoz is nagyon kötődöm, imádom azt az érzést, hogy mindenki ott van pl.: karácsonykor. Barátaimnál is mindig attól félek, hogy széthullik a csapat, és görcsösen próbálom összetartani. Ugyanígy kötődöm a városhoz is ahol lakom, az országhoz is, napi szokásainhoz stb...Akkor érzem (Érezném) magam igazán jól és biztonságban, ha tudnám, hogy ezek életre szóló kötelékek. Így viszont folyamatosan szorongok, és alárendelem magam annak érddkében, hogy minden megmaradjon. De a legfőbb félelmem, hogy nem lesz mellettem a “mester”, és nem érdekli, hogy mi lesz velem...E köré a gondolat köré szerveződik az egész életem, és a jövőmre is nagy hatással van. (Pl.: olyan helyen tanulnék tovább, ami nagyon közel van a városunkhoz, és valami olyat, amivel az adott ember közelében maradhatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!