Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalom boldog párkapcsolat ellenére?
Lassan 3 éve vagyunk együtt párommal, szeretjük egymást és egyre jobban működik minden, hisz ennyi iďő alatt kiismeri az ember a társát. Neki is vannak tulajdonságai amit én nem szeretek,fordítva ugyanúgy,de ennek ellenére elfogadtuk egymást.
A probléma csak az, hogy van egy férfi, akit régebb óta ismerek mint páromat..röviden: olyan kémia és vonzalom van köztünk az első perctől, mint nekem még senkivel nem volt, egyszer megtörtént "az" is. Már akkor is megbeszéltük, hogy kapcsolat nem lehet belőle.
Mostanában egyre többször botlok bele úton-útfélen, hiszen egy településen lakunk, pár hónapja kezdődött ez. Közös baráti társaság, bulik, stb., úgymond elkerülhetetlen.
Újra bepróbálkozott, tudom hogy csak egy szavamba kerülne, és itt lenne. Hűséges vagyok és maradok is páromhoz, viszont sajnos sokat gondolok rá, és nem értem hogy jutott ez eszébe pár év elteltével.. a kémia köztünk még mindig hihetetlen, szinte izzik a levegő ha látjuk egymást. Borzalmas embernek érzem ettől magam párom miatt.
Tanácsok,tapasztalatok,tippek?
Úgy ahogy a 4es mondja,enged el a barátodat,ha a másik után epekedsz.
Lehet normálisabb nőt fog kapni.
8as,igen, bő egy évvel előtte.
Egyébként köszi azoknak, akik a tisztességes nő dumával jönnek. Párom mindenről tud, mivel mindent őszintén megbeszélünk egymással. De jó hogy egyből megy az ítélkezés. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!