Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 25 éves nőt miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 éves nőt miért akarnak elásni párkapcsolat szempontból?

Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 13:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
13%

"Azt akartam ezzel kifejezni, hogy még csak egy évtizede sincs, hogy totálisan gyerek voltam, hogy lennék már öreg, könyörgöm"

A lányok, - mint említettem - hamarabb érnek. Sok kiskamasznak már 14 évesen kifejlett mellei vannak, 16 éves korában pedig kész nő. A hangja is mélyebb, az arca is felnőttes, rendes kerek feneke van, stb. Ezzel szemben nézd meg, a 14-16 év közötti fiúkat, gyerekesen néznek ki testalkatra és arcra is. Csak annyi, hogy magasak, 175-180 magasak.

Tehát, ha elismered azt, hogy a nők hamarabb érnek, akkor abból az következik, hogy hamarabb is öregednek. És sajnos ez sok esetben látszik. 25 körüli csajokat én sok esetben 30 felettinek tippelném.

Vannak viszont lányok, akik éretlenebbek, ők megőrzik a fiatalságukat sokáig.

Ismerek olyat, aki 16 évesen kb. 14-nek nézett ki. Most kb. 24 éves, és olyan 20-nak néz ki. Azért, mert neki olyanok a génjei. De ő ritka kivételes eset.

2021. jan. 28. 14:12
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert lefőtt neki a kávé. Maholnap már vénlány. Az értéke bezuhant, csukafejest ugrott. Nézegesd egy kicsit ezt az ábrát.

[link]

2021. jan. 28. 14:16
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

"A legkeresettebb korosztály aki a határvonalon van a tini és a felnőtt lét között."

Nem konkrétan ők a legkeresettebbek, hanem közülük azok, akik fiatalosak, csinosak.

2021. jan. 28. 14:18
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

Az áltudományos csöcsábrák helyett itt egy másik kutatás, picinyeim. Apátok fasza az főtt le. Most pedig takarodó ráncokat ápolni, mi tini korunk óra vigyázunk magunkra, nektek meg hatalmas árkokkal a fejeteken is homár dolog még hidratálókrémet is használni.

[link]

2021. jan. 28. 14:21
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

40es férfi vagyok.

A legkeresettebb nők az intelligens, agyilag érett, csinos nők.

Ők ugyanúgy keresettek 20 évesen, mint 35 évesen, sőt még 40 évesen is.

Aki meg két végén égeti a gyertyát fiatalon (akár idősebb korában), megmarad tinilánynak a személyiségét tekintve, az nem keresett.

Itt ugyanazért szidják a 25 éves csajokat a srácok, amiért a lányok az idősebb férfiakat. Mert rengeteg a tini korból éppen kinőtt ember, akik 18-20-25 évesen marha komoly felnőttnek hiszik magukat (elég a rengeteg "nem vagyok már tini, de otthon lakom, és van egy srác/lány az iskolában" kérdésre gondolni).

2021. jan. 28. 14:21
 16/24 anonim ***** válasza:
2%

Ha van mar 2 gyereked a helyi lapatallu, gyuros alpha machotol, akkor lesz egy "kis" gond a randizas vilagaban....

36F incel

2021. jan. 28. 14:27
 17/24 anonim ***** válasza:
97%

16: neked még 2 gyereked sincs, mégis gond van a randizás világában (nem is "kis gond").

Neked mi is a mentséged? :)

F

2021. jan. 28. 14:29
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Megjött a mangina hulladék. Valaki adjon neki jutalomfalatokat.
2021. jan. 28. 14:31
 19/24 anonim ***** válasza:
95%

Egy 25-30 éves nő két típusnak öreg: a 20 év alatti fiúknak és a nála ~10 évvel idősebb kiégett selejteknek, akik ezekkel a dumákkal próbálják behúzni őt egy kapcsolatba, miután a saját korosztályukban kudarcot vallottak. Úgy gondolom egyik sem számít célközönségnek egy egészséges nő számára.

Párkeresés szempontból fölösleges azokra az emberekrehallgatni, akiket amúgy sem akarnál bottal sem piszkálni.

2021. jan. 28. 14:32
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
Hát, én 29 vagyok, 13 évesen kezdtem el menstruálni, de mimikai ráncom még nekem sincs. :D Sőt, még narancsbőröm sem.
2021. jan. 28. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!