Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nőt miért akarnak elásni párkapcsolat szempontból?
Nem tudom, én a mai napig azt hallgatom, hogy ehhez meg ahhoz képest milyen kis fiatal vagyok. Múltkor valaki konkrétan rácsodálkozott, hogy ilyen fiatalon már el vagyok jegyezve, hát hogyhogy? Munka szempontjából több ilyen megjegyzést kapok, az tény, de azért párkeresési szempontból is a csitri kategória vagyok. Van egy 40-es férfi ismerősöm-barátom, ő mondta, hogy nagyon kislány vagyok még, nyitva áll előttem minden ajtó (tanulmányokról volt szó, de párkapcsolati szempontból is többször megjegyezte, hogy kislány vagyok még, nem kell rohannom sehova).
Szóval a nem lepra körökben 25 az még bőven a fiatalka kategória.
A kor meg tudod, kin látszik meg 25 évesen? Egy alkoholista drogoson maximum. Nekem köszönöm de mimikai ráncaim sincsenek még, könyörgöm, hova öregedjek? Alig 7 éve menstruálok... 🤦🏻♀️
7: bár nem értek egyet azzal, hogy 25 évesen már bármi látszik egy nőn, de te is rosszul gondolkozol.
Egyrészt ha 7 éve menstruálsz, akkor 18 évesen kezdted. Ennél manaság sokkal korábban érnek a lányok (Mo-n 12.6 év a statisztikai átlag), másrészt ha a 17. életévig nem jön meg, akkor már illik és tanácsos orvoshoz fordulni.
De nem is ez jelenti a korai öregedést, hanem nagyon sok csaj 14-15 éves korától ezerrel partizik, és ehhez talál "szponzort" is az idősebb pasija személyében (a fiúk többségének ehhez se társasága, se pénze nincs, a gimi elején mi srácok örültünk, ha vettünk fejenként egy-két doboz sört, a lányoknak a dolgozó pasijaik minden hétvégén fizették a kemény bulizást).
Ezzel együtt nem igaz szerintem sem, hogy látszik, én bőven látok fiatalos 30-as nőt, de bizony a saját korosztályomban is van olyan, aki 25 évesen már 10 évvel idősebbnek nézett ki a buli/pia/egyéb miatt.
Tisztában vagyok vele, hogy nem függ a menstruációtóp az öregedés, nekem is csak a sport miatt csúszott ennyit. Azt akartam ezzel kifejezni, hogy még csak egy évtizede sincs, hogy totálisan gyerek voltam, hogy lennék már öreg, könyörgöm? Röhej, hogy itt egyesek ennyire próbálják letörni az őket ignoráló nők önbecsülését az ilyen hülye teóriákkal csak azért, mert azt hiszik, hogy ettől pánikolva rohannak majd a karjaikba.
És most nem rád gondolok, csak neked válaszul írom, amit írok. Visszatérő vagyok az oldalon, bár nem olvasom rendszeresen és minden áldott alkalommal van legalább egy kérdés, amiben valaki nekiáll gyűlölni a 25-35 éves nőket és minden öreg, nőietlen, ronda szemétnek elmondja őket. De ha valaki azt mondja egy negyvenes fószerre huszonévesen, hogy kösznem, akkor már megy a sértődés ;). Lényeg a lényeg, ezen az oldalon meg még pár inceltáptalaj fórumon folyamatosan az a téma, hogy utáljuk a már nem naiv, de még bőven fiatal nőket és foglalkozzunk velük annyit, amennyit csak tudunk, hogy éreztessük velük, hogy egyre értéktelenebbek és tartsák csak egyre kevesebbre magukat... Csakhogy ez a való életben egyáltalán nem igaz és a többség kifejezetten fiatalnak tart egy huszonévest minden szempontból. Ha igazuk lenne ezeknek a teóriáknak, nem foglalkozna senki az említett női korosztállyal csak azért, hogy állandó jelleggel becsmérelje azt. Ehelyett folyamatosan megy a lehúzás. Szerencsére részemről sikertelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!