Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a fiú, akivel kavartok ezzel állna elő?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel másfél hónapja beszélgetünk, már-már kavarásnak mondanám. Nem találkoztunk még, mert 300 km-re lakunk egymástól, hétvégén megyek fel az ő városába és találkozunk. Minden nap beszélünk messengeren, telefonon is hetente és nagyon megkedveltem, más fiúkat elutasítottam miatta.

Bevallotta, hogy 3 hete és tegnap felment hozzá 1-1 lány és lefeküdtek, ott is aludtak, de semmi több nincs köztük. Nem vagyunk együtt, semmi közöm ahhoz, hogy mit csinál, de nekem mégis kicsit rosszul esik. Megkérdeztem, hogy fordított helyzetben ő mit reagált volna, azt mondta, hogy már nem is beszélne velem, mert féltékeny lenne. Közben pedig állítja, hogy csak velem beszél és rám vár (de persze tudom, hogy beszél másokkal is).

Ti mennyire tudnátok egy ilyen fiút komolyan venni? Ha ő fordított esetben nem beszélne velem, akkor miért csinálja? Nektek is rosszul esett volna, vagy csak én veszem ilyen érzékenyen ezt?

22L és 23F

2021. jan. 27. 17:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Akkor vagy te 22, amikor én kétéves! 😁
2021. jan. 27. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
11es nem, tényleg vannak ilyen ostoba nők
2021. jan. 27. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, fuss!!! :)
2021. jan. 28. 00:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne foglalkozz vele.

Igazából nem is szabad lett volna komolyra fordítani a szót, mert 300 km, nem megoldható hosszú távon. Ahogy valaki mondta, olyan 50 km körül még megoldható egy kapcsolat, ha mindkettőben ott van egy nagyon erőss szikra és vágyódás, de 300 km semmiképp.

A másik, hogy ennek a fiúnak annyi esze sem volt, hogy ha tudta, hogy te készülődsz hozzá, akkor legalább ne mondta volna ezt a dolgot el.

Nem szép dolog, de legalább ne dicsekedett volna.

Ezek után még azt várja, hogy valóban elruccansz hozzá?

Szerintem inkább azokhoz kéne közeledni valahogyan, akiket elutasítottál, főleg ha azok közelebb vannak.

2021. jan. 28. 12:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért mondta el, hogy téged lekoptasson.
2021. jan. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!