Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kizáró ok a cigizés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kizáró ok a cigizés egyes embereknél?

Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
A szagát én is utálom. Csókolóztam már erős dohányos nővel, többet nem nyalok ki hamutálat :)
2021. jan. 23. 17:36
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
Gusztustalan és nem fogom elviselni sem az otthonomban sem a számban.
2021. jan. 23. 17:43
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
Mert nem bírom a szagát. És aki cigizik, hiába kint és nem a lakásban, átveszi a szagát a haja, a bőre, a ruhája. A szájáról nem is beszélve.
2021. jan. 23. 17:54
 14/21 anonim ***** válasza:
98%
Bírom, mikor a bagósok jönnek azzal, hogy nem is büdös, meg bekapott egy rágót, nem is érződik. Aham, egy fenéket nem! Csak már ő úgy megszokta, hogy ő valóban nem is érzi. És tényleg átveszi a bőre is, nem csak a szája okádmány. Undorító!
2021. jan. 23. 17:59
 15/21 anonim ***** válasza:
97%
Az eddig felsoroltakon kívül én még azt is tapasztaltam, hogy mindig akkor gyújt rá, mikor nem kéne.
2021. jan. 23. 18:02
 16/21 anonim ***** válasza:
97%
Ja igen, és amit írna előttem is, hogy fél óránként kijárkál. Munkahelyen is van ilyen, nagyban beszêlgetünk, és megszólal, hogy neki kost rá KELL gyújtania. Érteed, kell!! Nem gyengén szenvedélybeteg.
2021. jan. 23. 18:06
 17/21 anonim ***** válasza:
97%
És a masszív köhögő rohamok. ahogy próbálnak megszabadulni a lerakódott kátránytól a tüdejükben. Persze, ez (még) nem minden dohányosra igaz, de előbb utóbb az lesz. Apósom élettársa is olyan csúnyán köhög már, hogy rossz hallgatni. A hányinger rámjön komolyan, amikor krákog.
2021. jan. 23. 18:10
 18/21 anonim ***** válasza:
97%

aki dohanyzik, az valoszinuleg ezt sosem fogja megerteni, de egy nemdihanyzonak nagyon sok negativumot jelent.

sokszor erzodik a ruhain, hajan, kezen, szajan, nem tul jo erzes egy cigiszagu emberrel smarolni, hozzabujni. neked nem

tunik fel, h cigiszagod van, de hidd el, erezni.

ezen kivul engem idegesit, hogy allandoan ra kell gyujtania, en meg csak bamuljam tavolrol, mert a fustszagtol undorodom. az en lakasom nem dohanyzo, szoval ide biztos nem cigizhet be, akkor vagy lemegy vagy kiall az ablakba, nekem ez fura, nem szeretem, amikor mondjuk szex utan vagy film kozben leszalad cigizni a masik.

nyilvan attol is fugg, mennyit dohanyzik, napi egy doboz mar eleg gaz, 2-3 szal meg toleralhato. nem mondom, h kizaro ok, de nagyon eros negativum.

2021. jan. 23. 18:21
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen leírták az okokat. Amit még nagyon utálok, hogy az utcán sokszor kénytelen vagy szívni a füstjét.
2021. jan. 23. 19:14
 20/21 anonim ***** válasza:
96%
Mert dohányos embert egy méternél közelebb nem szeretnék magam körül.
2021. jan. 23. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!