Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek!Mennyire kizáró ok nálatok a következő?
Figyelt kérdés
Kiderül a férfiról, hogy az exével rendszeresen hármasoztak, évi pár alkalommal vettek be pluszba egy férfit, mivel az exe szerette, ha több pasi kényezteti.
Ha kizáró ok, miért?
2020. nov. 15. 14:09
1/10 anonim válasza:
Nálam nem lenne kizáró. Mi is csináltuk.
2/10 A kérdező kommentje:
És nem néznéd puhánynak, hogy ilyen balek volt, hogy nőt nem vettek be?
2020. nov. 15. 14:14
5/10 anonim válasza:
Pfuj
Szerintem egy kapcsolat két emberről szól
Nem háromrol
Semmi tisztelet nincs
En nem jönnék össze ilyennel
8/10 anonim válasza:
Nálam kizáró ok, mert az én erkölcsi normámban is egy hetero kapcsolatban csak 2 ember van, 1 férfi és 1 nő. 38N
9/10 anonim válasza:
Kizáró ok lenne. Nálam egy kapcsolat két emberről szól, az intimitás pláne, nem tartozik harmadik félre. Egy ilyen embernél arra gondolnék, hogy ha össze is jövök vele, egy idő után biztos hiányolná a hármast, felhozná hogy na próbáljuk ki, egyszóval rám akarná erőltetni. Ezért inkább nem, nálam ez felejtős.
10/10 anonim válasza:
Nekem maga a hármas kizáró, mindegy, milyen nemű a plusz egy fő.
De áruld már el, miért akarnál olyannal járni, akinél ez kizáró tényező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!