Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a magyar férfiak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a magyar férfiak az egzisztencia csúcsán vannak?

Figyelt kérdés

Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor vagyona fejenként 1,3 milliárd dollár, ezzel a világ 2028 és 2024 leggazdagabb emberei.

Forrás itt: [link]

2021. jan. 19. 13:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

te most arra probalsz celozgatni, hogy onmagaban nok nedvesednek-e arra, hogy xy-nak baromi sok penze van? a valasz nem, legalabbis egy-ket elenyeszo kivetellel nem. engem mindketto fent emlitett ferfi taszit, nyilvan rafinaltak es valamit biztos tudnak, ha igy meggazdagodtak, de en ezt onmagaban nem tudom ertekelni.

ha mar valakit mondani kell, akkor elon musk, peldaul o VALAKI, meg ki is nez valahogy, innovativ, inetelligens, szuper ujito dolgai vannak, hozza kepest egy meszaros lolo senki.

2021. jan. 19. 14:07
 12/21 A kérdező kommentje:

Na, majd kíváncsi leszek, hogy ha Elon Musk-al kapcsolatban írok ki ehhez hasonló kérdést, a nők mit fognak szólni.

Nekem úgy tűnik, hogy presztízsnek érzik azt, amikor a gazdag pasikkal kapcsolatban azt mondják, hogy az illető őket nem kaphatná meg.

2021. jan. 19. 14:13
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

Nem presztízs. Az a baj, hogy TE vagy pénzmániás, ezért nem hiszed el, hogy valakit nem érdekel.

Te odatolnád valamelyiknek a fenekedet pénzért cserébe? Ha nem, elárulom, ugyanolyan vagy, mint azok a nők, akik szintén nem.

2021. jan. 19. 14:21
 14/21 A kérdező kommentje:

Ezzel csak az a probléma, hogy rendkívül kevés annak a nőnek a száma, akit tényleg nem érdekel a pénz. Úgy gondolkodnak ugyanis, hogy egy milliárdosnak jobban megéri gyereket szülni.

Hasonlóan: véleményem szerint kevés azoknak a gazdagoknak a száma, akik nem használják fel a pénzüket csajozásra. Pl. Bill Gates vagy Mark Zuckenberg, akik házasságban élnek.

A tisztességes emberek száma kevés, ezt te sem vitathatod.

2021. jan. 19. 14:31
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

Miért nem vitathatom? Van róla felmérés?

Félreértesz, a pénz fontos. Mindenkit érdekel a pénz. De az, hogy NEKEM legyen pénzem, és ne egy farokhoz csatolva kapjam. Mert az igazából nem az én pénzem, amiért szopnom kell.

2021. jan. 19. 15:12
 16/21 anonim ***** válasza:

es az, ha valakit erdekel a penz, automatikusan azt jelenti szerinted, hogy barmelyik rusnya, korrupt milliardodra ramaszna? azert a legtobb ember ennel kicsit osszetettebben gondolkozik.

es igen, annyiban szamit a penz, hogy mondjuk ne honaprol-honapra eljen az illeto, ne jelentsen neki gondot mondjuk egy kozos nyaralas vagy etterembe jaras es NEM UGY, HOGY MEGHIVATOM

MAGAM, hanem mindenki a sajat-sajat reszet allja. de ez nem azt jelenti, hogy a penz felulirna a tobbi dolgot vagy hogy onmagaban eleg lenne, sot. nem tudom, mit kell itt alszentkedni, ha azt akarod kihozni a dologbol, amit itt altlaban incelek pedzegetni szoktak, h minden no egy penzehes krva, akkor nagyon rossz nyomom jarsz.

2021. jan. 19. 15:29
 17/21 FoxtrotLidérc ***** válasza:

Férfiként: Nincsenek nagy álmaim. Persze, jó dolog a csillogás, jó dolog a luxusvilla, a drága autó, de engem valahogy sosem vonzott. Nem hiányzik a folyamatos gyomorideg amiatt, hogy hogyan tartsam meg a nagy vagyont. Nekem bőven elég egy kádárkocka akkora kerttel, hogy aki a szívemben van, ott is elférjen, meg az Opelemet meg tudjam tankolni, fenn tudjam tartani. Számlák ki legyenek fizetve - legyen egy kis világ, ami csak az enyém. Ha ott én vagyok az úr, az nekem bőven elég. :)))

Nyálasnak és talán egoistának hangzik, de ez volna számomra az élet. Relatív névtelenség, és a relatív szabadság.

2021. jan. 19. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Lenézem, megvetem és gyűlölöm őket és a hozzájuk hasonló embereket, akik eladták a lelküket az ördögnek és mások kárán gazdagodnak.
2021. jan. 19. 15:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Csányi igen, a másik nem.
2021. jan. 19. 18:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Philip Niarchos,Spiros Latsis,Aristotelis Mistakidis,Vardis Vardinoyannis

Ezekre keress rá. Az első a világban a 804. leggazdagabb es mind a 2000 alatt vannak.

Amúgy belőled is lehet még mészáros hiszen ő is bőven 45-50 felett lett gazdag. Sok sikert :)

2021. jan. 20. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!