Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem rossz érzés, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem rossz érzés, ha megdícsérnek, mert kevés fiúval voltam?

Figyelt kérdés

Ezzel ilyen "jól van Morzsi, okos kutya" szintre helyezve érzem magam.

Nem azért alakult így, mert ettől jobbnak tartom magam másoknál és rosszabbnak a szexuálisan aktívabb lányokat. Egyáltalán nem gondolkodom így. Mégis ilyenkor azt veszik le a férfiak, hogy azért vontam meg magamtól az örömöket, mert az ő igényeiknek akarok engedelmeskedni. Ez olyan visszataszító.

2021. jan. 16. 18:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan mitől lesz ő erkölcstelen gonosz aljaember?

És miért lesz egy kevesebb kapcsolatot megélt ember automatikusan jó?

Látom, hogy nagyon gyűlölködsz, úgyhogy komolyan érdekel.

2021. jan. 16. 19:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Pedig teljesen jogos kérdés

Ha valaki szeret szexelni, az nem tudom miért erkölcsi kategória

Hadd élvezze már mindenki az életet, ezzel senkinek nem árt

2021. jan. 16. 19:16
 13/20 anonim ***** válasza:
11%
11: Nálam pl valahogy az erkölccsel összefügg a hűség is. Namost, egy olyan embernek akinek hetente más a szeretője, hinnéd, hogy egy hűséges valóban szeretni tudó ember? Ugye....
2021. jan. 16. 19:20
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
11: És jótanács az élethez: Aki nem ért veled egyet, még nem feltétlenül gyűlölködik.
2021. jan. 16. 19:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt te csak hiszed, hogy a kevés múltbeli partner garantálja a hűséget. Nagyon fiatal lehetsz még.
2021. jan. 16. 19:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Én mindig azt hallom, hogy mennyire fontos a nő múltja."

Már akinek!

Nem mindenki tekinti birtoknak a nőjét!

A párom igen zaklatott életet élt, mára 2 gyerekes tündér anyuka, és mindent tud az ágyban, amit csak el lehet képzelni.

És imádjuk egymást!

Egyáltalán nem zavar a múltja, akkor azt sem tudtam hogy a világon van!

2021. jan. 16. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem kozugy
2021. jan. 16. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyebkent van aki vallasi alapon hazasagig nem... es igy is leélnek egy eletet..
2021. jan. 16. 19:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki maga sorsanak es eletenek kovacsa ugy el a ra bizott lehetosegekkel ahogy o szerinte jo. Most egy kulso szemely hagy ne mondjon rola iteletet mert egyszer semmi koze hozzá masodszor pedig rola is mondhatnak ilyen alapon es az semmi rjora nem fog vezetni
2021. jan. 16. 19:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerinte jó pont ez, mert ma a mindenki mindenkivel gondolkodásban él, így te egy kivétel vagy.
2021. jan. 16. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!