Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik szeretik a duci lányokat?

Figyelt kérdés

Barátnőm nem rég szakított a pasijával és teljesen el van kenődve.szeretnék neki keresni olyan pasit akivel ismerkedhetne,beszélgethetne.Hogy elfelejtse azt a segfejt.Azért olyanokat keresek akik birják a duci csajokat,mert olyannal nem lenne értelme ismerkednie aki egy gyökér lenne vele :S

Ha valaki privibe ir,annak megadom az msnjét..

köcce annak aki ir ;-)

2010. aug. 14. 19:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
eléggé duci...nem tudok sajnos adatokat,de olyan kb 50es felesleg van rajta..de arányosan oszlik el abszolut nem csunya..több mint 1 évig volt együtt az exével is..szal ez is arra utal h nem csunya..akit érdekel annak privibe tudok küldeni iwiwet vagy myvipet!
2010. aug. 14. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:
érdekel.
2010. aug. 14. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:
De miért te keresel neki barátot miért nem ő keres magának?arra nem gondoltál,hogy valaki csak azért kéri el az msn vagy iwiw vagy myvip címét hogy köcsögösködjön vele?itt azt mondja hogy én szeretem ott meg csak köcsögösködne?Nekem aztán 21 hogy mit csinálsz,de ezzel csak őt égeted le hogy te keresel neki barátot nem pedig ő magának!de ez csak egy vélemény nem muszáj el olvasni sem meg fogadni,ahogy érzed:)
2010. aug. 15. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!