Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 felett (31N és 36 F )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett (31N és 36 F ) friss kapcsolatba vállalnál gyereket ?

Figyelt kérdés
Várakozás nem opció, a helyzet adott. Lakáskörülmények adottak mindkettőnek,a férfi dolgozik , a nő nem mert a Covid által kilőtt szakmában dolgozott.
2021. jan. 11. 19:26
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
13%
Tamogatnam oket vagjanak belle eletük legszebb idoszakaba.. irigylem oket :-)
2021. jan. 11. 20:03
 22/52 anonim ***** válasza:
0%
Most meddig ismerkedjenek..
2021. jan. 11. 20:03
 23/52 anonim ***** válasza:
0%
Mond e az a szo valakinek valamit csalad?
2021. jan. 11. 20:08
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
#24 Én is irigylem őket :) Pedig csak 16 éves koromban találkoztam az Apámmal, aki kalandos figura volt... nem sokáig voltunk együtt, de nagyon jó visszaemlékezni arra az időre, és nem bántam meg, hogy így alakult az életem (leszámítva, hogy pár éve betegségben meghalt).
2021. jan. 11. 20:13
 25/52 anonim ***** válasza:
3%
Tudod nekem adott bp 130 m2 haz kb 100 millios ertekbe egy videki kertes haz egy sajat bolt sajat Alfa Romeo.. es megkerded miert.. tartja az ember legfobb erteknek gyermeket mert.. csalad nelkul egyedul k szar am felhalmozott vagyont belakni
2021. jan. 11. 20:13
 26/52 anonim ***** válasza:
28%
24, én pl. nem gondolom úgy, hogy egyetlen értékem a reprodukció lenne, de mindenképpen a kislányomra vagyok a legbüszkébb. A férjemmel mindketten a klasszikus "értelmiségiek" vagyunk, mégsem fért volna bele abortusz. Pedig elvileg ugye mi a társadalom képzettebb felébe tartozunk, akik előre gondolkodnak és jellemzően megengedőbbek a terhességmegszakítással kapcsolatban. Én azt mondom, hogy azzal hogy szexelsz, vállalod annak a kockázatát, hogy ebből gyerek lehet. Akár nem megfelelő védekezés, akár felelőtlenség, akár "baleset" miatt. Ez benne van a pakliban és amikor lefekszel valakivel, ezt tudod és vállalod. Én voltam az, akinek ez 4 hónap után sikerült. Vállaltuk és most boldog család vagyunk.
2021. jan. 11. 20:15
 27/52 anonim ***** válasza:
3%
ES szeretet nelkul elni es gyermeki szeretet mely onzetlen es szivet melengető.. na pa en elmondtam gondolataimat tovabbi jo szorakozast ifju parnak pedig sok szerencset vagjanak belle
2021. jan. 11. 20:15
 28/52 anonim ***** válasza:
2%
Legszegenyebb ember az aki csalad es gyermek nelkul el
2021. jan. 11. 20:22
 29/52 anonim ***** válasza:
2%
Vagyon soha nem fogja csaladot pótolni
2021. jan. 11. 20:23
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először csinálj egy tesztet.

Aztán ha pozitív, azt gondold végig, hogy akkor is akarod-e, ha egyedül maradsz. Mit tudsz neki megadni? Főleg azért nehéz kérdés, mert most nincs munkás, és így nem jár a gyed. Mondjuk a párod a gyed extrát igénybe tudná venni.

Ha nem az a helyzet, hogy kenyérre se jut, én nem tudnám elvetetni. De addig nem is gyötrődék, amíg nincs pozitív tesztem. ;)

2021. jan. 11. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!