Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlen, hogy se Heves se Jász megyében nincs egy nő aki vágyna egy szexkapcsolatra!! Talán ti nők nem szerették szexelni? A férfi csak akkor tud ha a nő akar, a nő meg mindig mert mindig van kivel
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 13:05
21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! Örülök neki ha tetszik a szinvonal🤣🤣
2021. jan. 9. 14:14
22/29 A kérdező kommentje:
20! vannak még szerencsés napok🤣🤣🤣🤣🤣
2021. jan. 9. 14:15
23/29 A kérdező kommentje:
Naaaa,csak ennyi? Tudtok ti nők jobb oltást is!!!! 😍🤭🤭🤭
2021. jan. 9. 14:20
24/29 anonim válasza:
Figyelj ide tesó, nagyon jó arc vagy! Nagyon sokat nevettem rajtad lol. JA NEM. De legalább magadnak okozol 1-2 jó percet. Más emberek inkább sírnak miattad... ennyi ésszel nem is tudom hogy legális létezni.
25/29 anonim válasza:
A gyk-n minden nőnek csúcskategóriás pasijaik vannak. Tudjuk. Ez amolyan Miss. Universe & Men's Health parti. Gyere a gyk-ra, vedd fel az álarcot, mesélj a nemlétező életedről, éld bele magad. Látok én párokat a villamoson, utcán, intézményekben. Az a a baj, hogy a többségük bőőőven nem jól néz ki, és még most finom voltam. Szóval a szexuális élet vagy egy kívánatos nővel, vagy inkább ne legyen.
26/29 anonim válasza:
Szerintem Gyöngyös és vonzáskörzete fele próbálkozz...
27/29 anonim válasza:
Gyöngyös és vonzáskörzete? Halott hely. Én már országosan keresek és még így is reménytelen. Az a helyzet, hogy a szexkapcsolat nem így alakul ki. Pl. munkahelyen, ahol meg van a kapcsolat a ffi és a nő között aslapból. Ismeretlenül ne is várd hogy egy nő rád vetődik. Ez már tapasztalat!
28/29 anonim válasza:
Jujj de primitív...igazi Mónika show színvonalon vagy, kérdező
Igen, nekem már a címnél is gyanús volt. Az írásából meg pláne. Kalányos Alehandró itt keres partnert. Putrisoron már elfogytak?
29/29 anonim válasza:
A normális nő nem is akar, te hol élsz??
Kimertél egy ilyen kérdést írni, elég gáz ez szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!