Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor döntötök úgy, hogy kapcsolatra nem, de szexkapcsolatra kell a nő?
Leszögezem, még nem voltam ilyen kapcsoalatban, de vannak lányok, akikkel így döntenék.
Nekem két ilyen típus van:
1: kedvelem, vonzódom hozzá, összepasszolunk, de értékrendben, célokban távol állunk egymástól. Randi körülmények között, vagy az ágyban minden harmonikus, de a szürke hétköznapokban már érzem, hogy nem akarnék ennyi konfliktust felvállalni, nem akarom sem őt megváltoztatni, sem megváltozni.
2: a karaktere nem az én esetem, de ideig óráig olyan szívesen beleülnék abba a szerepbe, amit ilyen nő mellett megél valaki. Pl van egy lány haverom, aki egy igazi törött szárnyú madárka, és boldogan lennék a gondoskodó, erős férfi mellette, aki kényezteti ápolja a testét és a lelkét. Vagy van egy igazán domináns, lobbanékony, konfrontatív kolléganőm, és néha-néha nagyon szívesen élnék meg vele egy igazán versengő, dominanciára törekvő párharcot; vagy éppen pont azt, hogy átengedem neki az irányítást teljesen. Van egy igazán befolyásolható lány haverom is, marha szívesen "uralkodnék rajta" kicsit. Ezek egyike sem olyan, ami ténylegesen én lennék, de megvan bennem, és néha-néha kiélném valakivel, akinek ez kell.
Ami közös a két típusban, hogy inkább nevezném extrázott barátságnak, mint szexkapcsolatnak. Tuti lenne benne randi, közös program ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!