Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlen, hogy se Heves se Jász megyében nincs egy nő aki vágyna egy szexkapcsolatra!! Talán ti nők nem szerették szexelni? A férfi csak akkor tud ha a nő akar, a nő meg mindig mert mindig van kivel
Kérdező! Állj be a sor végére. Hiába közel azonos a nemek aránya, a férfiak 90%-a akarna szexelni állandóan, a nőknek meg kb. 10%-a. Egy férfinak szexre nagyjából a nők többsége bejönne, érzelmek nélkül is. A nőknek viszont a férfiak 90%-a nem jön be, és érzelmek nélkül nem tudnak ágyba bújni senkivel. Itt a fő probléma.
Hidd el, vannak együttállások, amikor más nem marad csak a prosti. Sajnos nekem nem jön be a prostizás, így házas férfi létemre marad a kényszer cölibátus. A szexkapcsolat és a szerető a lehető legmagasabb kategória ami a férfi*nő viszonyát illetti. A csúcsok csőcsa, amikor egy házas férfinak a felesége mellett van egy dögös szeretője. Övé a korona, ez az abszolút csúcs kategória!
Nekem nem probléma, van egy fantasztikus párom, aki bármikor vevő a dologra. Nyugi, nem én kuncsorgok másnak szexért. ;)
Egyébként írtad, hogy két napja nem szexeltél. Azt hogy hoztad össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!