Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hihetetlen, hogy se Heves se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetetlen, hogy se Heves se Jász megyében nincs egy nő aki vágyna egy szexkapcsolatra!! Talán ti nők nem szerették szexelni? A férfi csak akkor tud ha a nő akar, a nő meg mindig mert mindig van kivel

Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 13:05
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ha nem élvezi a nő akkor ne szexeljen. 😁
2021. jan. 9. 13:26
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
Hát ezért nem szexelnek veled ;)
2021. jan. 9. 13:28
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Mióta keresel már, hogy itt tartasz, egy ilyen kérdésnél? 😂
2021. jan. 9. 13:36
 14/29 A kérdező kommentje:
Hát 30eves vagyok, olyan 2napja nem szexeltem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁
2021. jan. 9. 13:42
 15/29 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos a neten nem igazán szexelnek senki sem.... Csak hol van legyen már valami. Amúgy én csak unalomból irkálok ide. Nevetek amikor leoltanak. Élőbe nem hiszem hogy kapnám az oltásokat 😁😁😁igen van egom! Mielőtt kiirjátok🤣🤣🤣🤣🤣
2021. jan. 9. 13:45
 16/29 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező! Állj be a sor végére. Hiába közel azonos a nemek aránya, a férfiak 90%-a akarna szexelni állandóan, a nőknek meg kb. 10%-a. Egy férfinak szexre nagyjából a nők többsége bejönne, érzelmek nélkül is. A nőknek viszont a férfiak 90%-a nem jön be, és érzelmek nélkül nem tudnak ágyba bújni senkivel. Itt a fő probléma.

Hidd el, vannak együttállások, amikor más nem marad csak a prosti. Sajnos nekem nem jön be a prostizás, így házas férfi létemre marad a kényszer cölibátus. A szexkapcsolat és a szerető a lehető legmagasabb kategória ami a férfi*nő viszonyát illetti. A csúcsok csőcsa, amikor egy házas férfinak a felesége mellett van egy dögös szeretője. Övé a korona, ez az abszolút csúcs kategória!

2021. jan. 9. 13:54
 17/29 anonim ***** válasza:
79%
Akarnak és szeretnek a nők szexelni - csak nem veled. Miért is pont veled szexelne bárki, amikor minden tekintetben jobb férfiak is kaphatóak a dologra?
2021. jan. 9. 14:03
 18/29 A kérdező kommentje:
Utolsó én se akarok veled 🤣🤣🤣mikor jobb nők is vannak a világon.
2021. jan. 9. 14:07
 19/29 anonim ***** válasza:
88%
Jujj de primitív...igazi Mónika show színvonalon vagy, kérdező😄
2021. jan. 9. 14:09
 20/29 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nem probléma, van egy fantasztikus párom, aki bármikor vevő a dologra. Nyugi, nem én kuncsorgok másnak szexért. ;)

Egyébként írtad, hogy két napja nem szexeltél. Azt hogy hoztad össze?

2021. jan. 9. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!