Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megérzésem valòs vagy csak beképzelem ?
24 éves, nő vagyok.
6 éve boldog,kienegyensúlyozott párkapcsolatba élek . Szeretjük viszont egymást.
Viszont 3 hete folyamatosan régi/tini kori első szerelmemmel álmodok.
Pár napja olyan belső megérzés kapott el hogy rám gondol a régi nagy szerelmem ...
Figyelj,
Van benne némi ráció, hogy egyszerre gondoltatok egymásra, szerintem ezek a "láthatatlan energiafonalak" egy szinten, de létezhetnek.. Érdemes lenne felmérned, hogy a kapcsolatotok a jelenlegi partnereddel minden rendben? Nincs semmilyen feszültség vagy feldolgozatlan probléma? Nem lehet, hogy egy érzést társítasz ehhez a régi sráchoz és az, ami miatt sokat gondolsz rá? Mindenesetre érdemes lenne a valóság talaján megmaradnod, és kicsit nem rágörcsölnöd, szerintem kicsit engedd el ezt, és alaposan gondold ezeket végig :) Remélem tudtam segíteni, és hidd el, nem lesz ebből gond szerintem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!