Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon megérzésem valòs vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megérzésem valòs vagy csak beképzelem ?

Figyelt kérdés

24 éves, nő vagyok.

6 éve boldog,kienegyensúlyozott párkapcsolatba élek . Szeretjük viszont egymást.

Viszont 3 hete folyamatosan régi/tini kori első szerelmemmel álmodok.

Pár napja olyan belső megérzés kapott el hogy rám gondol a régi nagy szerelmem ...

2021. jan. 9. 07:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemények.. pár hete folyamatosan elkezdte nézni a közösség oldalon megosztott story-imat..utánna már reagált is rájuk majd írt is mi helyzet velem meg ilyenek ... jó volt vele beszélgetni .. de tudom azt mellette nincsen jővőm vagyis már nincs közös jövőnk .. ő senki mellett se tud elköteleződni..
2021. jan. 29. 22:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyelj,

Van benne némi ráció, hogy egyszerre gondoltatok egymásra, szerintem ezek a "láthatatlan energiafonalak" egy szinten, de létezhetnek.. Érdemes lenne felmérned, hogy a kapcsolatotok a jelenlegi partnereddel minden rendben? Nincs semmilyen feszültség vagy feldolgozatlan probléma? Nem lehet, hogy egy érzést társítasz ehhez a régi sráchoz és az, ami miatt sokat gondolsz rá? Mindenesetre érdemes lenne a valóság talaján megmaradnod, és kicsit nem rágörcsölnöd, szerintem kicsit engedd el ezt, és alaposan gondold ezeket végig :) Remélem tudtam segíteni, és hidd el, nem lesz ebből gond szerintem ;)

2021. jan. 30. 00:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem most az lehet a probléma hogy itthonról dolgoztam járvány miatt és sokat vagyok egyedül a párom nagyon sokat dolgozik .. tudom hogy a régi első szerelem milyen ember ..ő össze törte a szívem .. nem tudnék neki soha megbocsátani..
2021. jan. 30. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!