Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megérzésem valòs vagy csak beképzelem ?
Figyelt kérdés
24 éves, nő vagyok.
6 éve boldog,kienegyensúlyozott párkapcsolatba élek . Szeretjük viszont egymást.
Viszont 3 hete folyamatosan régi/tini kori első szerelmemmel álmodok.
Pár napja olyan belső megérzés kapott el hogy rám gondol a régi nagy szerelmem ...
2021. jan. 9. 07:44
1/13 anonim válasza:
Hosszu kapcsolatokban mindenhol előfordul ilyen.
Osmerek olyanokat ahol egyszerre jött a sracnak es csajnak is egy 3. az életébe :D
2/13 A kérdező kommentje:
Jelezném körülbelül mióta együtt vagyok a jelenlegivel eddig még nem gondoltam az első szerelemre.
2021. jan. 9. 07:48
4/13 anonim válasza:
Légy erős! Mondj ellen a gonosz csabitasanak. Szakits es keress magadnak megfelelő párt.
5/13 A kérdező kommentje:
Miért kéne szakítsunk mikor boldogok vagyunk együtt ? Nem értem ...
2021. jan. 9. 09:22
6/13 anonim válasza:
Most akk te gondolsz rá vagy ő rád? Eldönthetnéd igazán.
7/13 anonim válasza:
Boldogok biztos nem vagytok. De nem kell szakítani, sok boldogtalan kapcsolat működik jól. Nem a boldogság az elsődleges, hanem az álmodozás.
8/13 anonim válasza:
Telepatia. Nekem szazszor volt ilyen, hogy ilyen almok utan veletlenul osszefutottam valakivel, vagy hosszu evek utan irt nekem, es pl o is velem almodott.
Materialista voltam, de olyan sok tapaszalasom volt, hogy tudom, peldaul ket ember tudata kozt van kommunikacio.
9/13 anonim válasza:
Van ilyen, ez a telepátia. Biztos gondol rád erősen, ezt az ember megérzi.
10/13 anonim válasza:
Egyszer velem előfordult, hogy szakított velem valaki. Teljesen magam alatt voltam, de egyszer csak megszállt valami nagy nyugalom, és azt éreztem, nem szakíthat, ez nem lehet. És másnap felhívott.Tehát az ember megérzi a másik erős érzéseit. Ez a telepátia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!