Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy férfi aki már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi aki már nagyon tetszik nekem. De ő már szinte le se szar, rám sem néz.Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki már nagyon tetszik nekem. De ő már szinte le se szar, rám sem néz.

Nemrégiben még állandóan nézett amikor csak tudott,köszönt ilyenek,de akkor nem igazán érdekelt mert épp ismerkedtem mással és akkor még nem is tetszett mert eddig nem volt az esetem. Az ismerkedés a másikkal kudarcba fulladt. De mostanában azt vettem észre ,hogy mindig öt figyelem és elszomorit, hogy már rám sem néz, és egyre jobban bejön külsőleg. Amúgy nagyon vonzó szeme van. Ő viszont már egyáltalán semmi érdeklődést nem mutat felém, mintha nem is lennék ott ha elmegx mellettem, pedig régebben köszönt is meg minden. De ezek után inkább kerülnöm kéne és nem foglalkozni vele.

2021. jan. 7. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Ő nem tudja, hogy most tetszik neked, ez a lényeg.

Valahogy jelezned kellene.

2021. jan. 7. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo de. Ha valakinek kulsore tetszel, marpedig ezt eleg hatarozottan kijelentetted, akkor azon a szuron atmesz maskor is. Az o viselkedese nem azert ilyen, mert mar nem tetszel neki, hanem azert, mert lathatoan ignoraltad, o pedig erre reagal a maga egyszeru modjan. Szerintem meg az is lehet, hogy nagyon nagyon bejossz neki, es ezert kerul veled mindenfele kontaktot, amikor latta, hogy nincs eselye. Most lenne, de mar leszegte a fejet, nem veszi eszre. Neked kell megtorni a jeget. Ha mar annyit megteszel, hogy a folyoson megallitod es megkerdezed, hogy HR meddig van nyitva, mar az is siman eleg lehet, hogy ujra felkeltsd az erdeklodeset. Biztos el fog gondolkodni rajta, hogy lehet megis akar valamit tolem ez a no? Onnantol eleg egy kacsintas es mar ott is lesz az asztalodnal.
2021. jan. 7. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!