Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi aki már nagyon tetszik nekem. De ő már szinte le se szar, rám sem néz.Mit tegyek?
Van egy férfi aki már nagyon tetszik nekem. De ő már szinte le se szar, rám sem néz.
Nemrégiben még állandóan nézett amikor csak tudott,köszönt ilyenek,de akkor nem igazán érdekelt mert épp ismerkedtem mással és akkor még nem is tetszett mert eddig nem volt az esetem. Az ismerkedés a másikkal kudarcba fulladt. De mostanában azt vettem észre ,hogy mindig öt figyelem és elszomorit, hogy már rám sem néz, és egyre jobban bejön külsőleg. Amúgy nagyon vonzó szeme van. Ő viszont már egyáltalán semmi érdeklődést nem mutat felém, mintha nem is lennék ott ha elmegx mellettem, pedig régebben köszönt is meg minden. De ezek után inkább kerülnöm kéne és nem foglalkozni vele.
Nem ő jön be hanem a figyelme. Amint ujra figyelne rád, még megsértődnél és flegmáznál.
Bölcs a srác.
4es ez egyáltalán nincs így. Honnan veszed, hogy megsértődnék és flegmáznék?Ha újra figyelne rám küldeném neki a jeleket, hogy nagyon bejön.
Előtte tényleg nem is vonzott annyira, meg ha ismerkedem mással akkor miért flörtöl ék minden pasival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!