Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy férfi aki már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi aki már nagyon tetszik nekem. De ő már szinte le se szar, rám sem néz.Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki már nagyon tetszik nekem. De ő már szinte le se szar, rám sem néz.

Nemrégiben még állandóan nézett amikor csak tudott,köszönt ilyenek,de akkor nem igazán érdekelt mert épp ismerkedtem mással és akkor még nem is tetszett mert eddig nem volt az esetem. Az ismerkedés a másikkal kudarcba fulladt. De mostanában azt vettem észre ,hogy mindig öt figyelem és elszomorit, hogy már rám sem néz, és egyre jobban bejön külsőleg. Amúgy nagyon vonzó szeme van. Ő viszont már egyáltalán semmi érdeklődést nem mutat felém, mintha nem is lennék ott ha elmegx mellettem, pedig régebben köszönt is meg minden. De ezek után inkább kerülnöm kéne és nem foglalkozni vele.

2021. jan. 7. 11:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Megpróbált felszedni, nem jött össze, most kapod azt a hozzáállást, amit alapból nyújtana.
2021. jan. 7. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Senki sem szeretne ló helyett szamárnak lenni. Az, hogy eddig nem volt az eseted de nem jött össze mással és már az eseted csak annyit jelent, hogy kapcsolatfüggő vagy.
2021. jan. 7. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Ne tegyél semmit, hagyd békén. Ez a hajó elment.
2021. jan. 7. 11:46
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem ő jön be hanem a figyelme. Amint ujra figyelne rád, még megsértődnél és flegmáznál.

Bölcs a srác.

2021. jan. 7. 11:55
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Lehet párja is van,csak te képzelődsz,hogy mennyire nézett téged.
2021. jan. 7. 11:58
 6/12 A kérdező kommentje:

4es ez egyáltalán nincs így. Honnan veszed, hogy megsértődnék és flegmáznék?Ha újra figyelne rám küldeném neki a jeleket, hogy nagyon bejön.

Előtte tényleg nem is vonzott annyira, meg ha ismerkedem mással akkor miért flörtöl ék minden pasival?

2021. jan. 7. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:
3%
Állj oda elé egy szál tangába, és mond: “Helló Baby! Itt a golyó! Hol a dákó? ;)”
2021. jan. 7. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Beszélj vele és ne csak nézd, lehet valójában teljesen más személyiség, mint aminek elképzelted, de az is lehet, hogy a belső is megfog. Ha nem annyira fontos, hogy kezdeményezz lapozz tovább.
2021. jan. 7. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
O nem tud rola, hogy nalad valtozas tortent. Ellenben neked van egy csomo adu a kezedben a kezdemenyezeshez. Tudod, hogy tetszel neki es nem fog elutasitani. Neked kell nyitni, most nalad pattog a labda.
2021. jan. 7. 12:25
 10/12 A kérdező kommentje:
9es.De lehet, hogy már nem tetszem neki, nem hiszem hogy lenne értelme kezdeményezni, mert konkrétan mintha nem is léteznék, csak maga elé néz mikor elmegy mellettem.
2021. jan. 7. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!