Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy nő nem akar kapcsolatot, csak néha vágyik egy kis khmm-re?
49-es igazi nőt? Nem vagyok lezbikus.
Amúgy meg miért baj hogy meg alapozóm a jövőmet?
Igenis számít a karrierem mert nem fogok senki nyakán élősködilni, szeretnék a saját lábamon megállni, nem értem ez miért probléma. Igazi nő vagyok ne aggódj. Ès nem futok semi elől ès senki elől. Csupán elém az életem.
Nem értem miért zavarja az embereket ha egy nő önállóto. Ha meg egy pasi nyakába akaszkodik és eltartatja magát akkor meg ingyenélő, senkiházi
Vicc hogy nektek semmi sem jó.
60. Nem vsgyok fából, vannak érzelmeim. De jelenleg nincs szükségem kapcsolatra. Semilyenre! Jövő hónapban külföldre utazom 7 vagy 8 hónapra. Ha bevállik a munka, lehet vissza se jövök. Így építsek kapcsolatott? Lehet h 5 hónap után máshova helyeznek.
Jelenleg egy dologra szeretnék csak koncentrálni. Szeretnék a saját lábamra állni, karriert építeni. Addig meg félévente egy kis kaland nem árt meg. Nem értem ez miért rossz! Nem fekszem le mindennap mással. Hanem félévente egyszer egy valakivel.
Természetesen a vélemények érdekeltek erről a témáról,de legtöbben csak ócsárolni tudják az embert. (Jelenleg engem)
A privát üzenetekből és az itteni kommentekből ítélve ha egy férfi ilyen életet az természetes De ha egy nő félévente lefekszik egy férfivel csak azért mert neki is vannak szükségletei, akkor ő már egy büdös r***** és tudom hogy ezt sose fogja megérteni senki hogy miért van, csak bosszantó.
De az is vicces hogy most egyre többen írd meg hogy ez undorító mert k**** vagyok meg r***** vagyok meg minden de azért folyamatosan küldik az e mail címet meg a telefonszámot meg a van kedved ismerkedni üzeneteket privátban Szóval itt játsszák az eszüket h ők nem vágynak ilyenre, pedig 10 közül talán 1 aki komolyan elítéli ezt. De Üzenetben meg bepróbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!