Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy nő nem akar kapcsolatot, csak néha vágyik egy kis khmm-re?
5 és 13 vagyok...
Miért akarnálak megalázni?
Persze, nem értünk egyet, nekem morálisan nem fér bele. Sem ez, sem a barátság extrákkal szitu. Azt is el tudom képzelni, hogy a fajta érdeklődésed idővel alábbhagy. Sosem lehet tudni. Lehet, keresed önmagad, az utadat, hogy ki is vagy valójában és valójában mire (kire) is van szükséged.
A módszert elítélem továbbra is, de ha mondjuk mindezek így vannak, ahogy írtam (tudat alatt akár - azaz nem tudatosan), akkor ezt a folyamatot részben legalább el tudom fogadni.
Más kérdés, hogy számomra maximum akkor kerülhetnél képbe, ha mondjuk ez a múltad része lenne már csak! De lehet, idővel megállapodsz.
Kitartást hozzá és ha van valami, amihez ebben segítségre van szükséged, írj nyugodtan privátban...
Ebben a "Ha egy pasinak lehet, egy lánynak miért nem" dologban ne keress logikát, mert nem fogsz találni, én is évek óta próbalkozom vele:D
Hogy miert nem dughatsz akkor és azzal akivel akarsz, arra a pasiknak is csak az a válaszuk, hogy mert te lány vagy.
Semmi logikai érv, csak ennyit tudnak vergődve kinyögni, hogy te lány vagy, semmi többet.
Szóval a tanácsom az, hogy mivel nő vagy, akármit csinálsz, mindig lesz valaki, aki lefog r*bancozni valamiért, teljesen oktalanul, szóval szexelj csak amennyit jól esik, ennek a herének a beszólását meg ne vedd magadra, itt tényleg csak az a probléma, hogy nem vele akartál dugni, ezért vagy k*rva.
20/L
Légy önmagad,azt tedd amit szeretsz,semmi baj sincs veled,mi veled vagyunk.
23f
24# Ha neked ennyire jó ez az élet és büszke vagy magadra akkor miért szégyenled ha a barátaid elmondják ezt rólad?
Ilyenkor is tessék bátran felállni és elmondani mindenkinek, hogy te milyen remek, szabad nő vagy aki több farkat fogott mint kilincset. Ha meg ennyire megalázó a dolog akkor ne kétszínűsködj hogy neked milyen jó életed van miközbe mások előtt meg behúzod füled farkad szégyenedben.
#25 egy nőnél nem vonzó?XD
Fordított esetben sem hallottam egy lány szájából sem, hogy "ahh az a pasi a hónapban már a 27. nőn van túl, meghalok ha nem én leszek a 28."
Elég sok lánynak, köztük nekem is hanyingerem van a hímr*bancoktól, szóval nem értem milyen vonzódásról beszélsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!