Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy nő nem akar kapcsolatot, csak néha vágyik egy kis khmm-re?
Nincs vele semmi baj. Mindenki azt csinál, amit szeretne, ha erre vágyik két ember, miért ne tehetnék meg.
28/F
5. vagyok!
Én elfogadom, ha így vélekedsz. Más az értékrendünk, te úgy érzed, neked ez belefér, számomra nem. Nincs ezzel semmi gond; nyilván nem hozzám hasonlókat szeretnél magadnak arra a bizonyos éjszakára.
Bárhogy is, azt azért becsülöm benned, hogy egyenesen elmondod, hogy ennyire számítson, semmi többre! Ettől még számomra nem lesz elfogadható, de egy jópont mindenképp...
Nincs ezzel semmi baj,őszintén szólva én is ezt tenném csak eddig sajnos még nem tettem meg.
Én egyáltalán nem itéllek el,sőt inkább támogatlak benne,egyszer élünk,senki sem lehet egyforma és ez így is van jól,nem kell minden áron kapcsolatban lenni.
Őszintén szólva én simán benne lennék barátság extrákkal vagy nyitott kapcsolatban is,nagyon nem érdekel ha ez valakinek nem tetszene.
22F
Nos, definiáljuk a rbanc és krva szavak jelentését. Tehát nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti. Törtet törttel úgy osztunk/szorzunk, hogy közös nevezőre hozzuk...
Magára a jelenségre, tehát az alkalmi kapcsolatok keresésére nem írok semmit, Te is tudod, hogy ez abszolút az egyéni tolerancia és ingerküszöb kategóriája. Tehát egy emberhez való hozzáállást egész egyszerűen nem határozhat meg az, hogy a szexuális életét miképpen éli. Akkor sem ha, prosti és akkor sem ha apáca.
Tovább megyek, nem mindegy, hogy az adott életvitelt egy ügyvéd, vagy egy hajléktalan éli.
+1: Egészségedre. :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!